Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο Στρος Καν «πρωταγωνιστής»… πορνό!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ, REUTERS

Το σκάνδαλο Στρος Καν θα γίνει ταινία. Μόνο που θα είναι κατάλληλη μόνο για ενηλίκους…

Πρόκειται φυσικά για μια παρωδία της υπόθεσης που συγκλόνισε τη Γαλλία αλλά και τις ΗΠΑ, οδηγώντας τον Ντομινίκ Στρος Καν στην παραίτηση από την ηγεσία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Ο προσωρινός τίτλος της ταινίας είναι DXK, θα πρωταγωνιστήσει ο πορνοστάρ Roberto Malone, που θα έχει το ρόλο του… βασιλιά του σεξ, Ντέιβιντ (David Sex King). Τη γυναίκα του θα παίξει η Sandra Romain, επίσης γνωστή πορνοστάρ σύμφωνα με την ιστοσελίδα thelocal.fr, ενώ το ρόλο της καμαριέρας θα έχει η Katia De Lys.

Η εταιρεία παραγωγής κάλεσε, μέσω της ιστοσελίδας της, όποιον θέλει να συμμετάσχει στην παραγωγή της ταινίας, που θα κοστίσει 200.000€. Με ένα ποσό της τάξης των 50€, όποιος θέλει, μπορεί να… καμαρώσει το όνομά του στα credits της ταινίας.

Ο Ντομινίκ Στρος Καν κατηγορήθηκε από την 32χρονη καμαριέρα, Ναφισάτου Ντιαλό, για σεξουαλική επίθεση και απόπειρα βιασμού. Όμως οι κατηγορίες αποσύρθηκαν τον περασμένο Αύγουστο, γιατί υπήρξαν αμφιβολίες για την αξιοπιστία της καμαριέρας από τη Γουινέα.

Στο αστικό δικαστήριο, πάντως, η υπόθεση των δυο πλευρών συνεχίζεται, με την Ντιαλό να ζητά αποζημίωση από τον Γάλλο πολιτικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Και πελάτης γνωστής “μαντάμ” ο Ντομινίκ Στρος Καν

Στα βιβλιοπωλεία ο “βιασμός” της Μπανόν από τον Στρος Καν

Ο Ντομινίκ έκανε ρεκόρ (τηλεθέασης) – ΦΩΤΟ

Στρος Καν: Είχα “ανάρμοστη σχέση” με την καμαριέρα – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

«Την έπεσε» στη Μπανόν ο Στρος Καν; Νέες αποκαλύψεις στο φως

Ελεύθερος ο Στρος Καν – Τι δήλωσε αμέσως μετά την απόφαση του δικαστή

“Τα βρήκε” η καμαριέρα με τον Στρος Καν – Αποσύρονται οι κατηγορίες

Αποσύρει τη μήνυση κατά Στρος Καν για τα χρήματα η Ντιαλό;

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε