Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ρουτίνα οι εκβιασμοί σε ιταλούς πολιτικούς;

Η Αλεσάντρα Μουσολίνι και ο Ρομπέρτο Φιόρε. ΦΩΤΟ ANSA

 

Με ένα “καυτό” βίντεο που προσπαθούν να δώσουν στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης εκβιάζουν την Αλεσάντρα Μουσολίνι.

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Il Giornale που ανήκει στην οικογένεια Μπερλουσκόνι και ειδικότερα στον αδερφό του Καβαλιέρε, Πάολο, στο επίμαχο βίντεο η Μουσολίνι εμφανίζεται σε «ιδιαίτερες στιγμές» με τον Ιταλό ακροδεξιό πολιτικό Ρομπέρτο Φιόρε, επικεφαλής της εξωκοινοβουλευτικής δύναμης Forza Nuova.
 
Στους διαδρόμους της ιταλικής Βουλής η εν λόγω είδηση είναι το κύριο θέμα στα πηγαδάκια. Ο δικτυακός τόπος Indymedia έκανε αναφορά στο θέμα» γράφει η Giornale και την είδηση αναδημοσιεύουν στους διαδικτυακούς τόπους τους τόπους οι κυριότερες ιταλικές εφημερίδες.
 
Η ίδια η Αλεσάντρα Μουσολίνι το διέψευσε αν και γενικά δεν ξέρει τι…να κάνει!
 
«Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να οργιστώ. Πωλούν στο Διαδίκτυο κομμάτια από τον εγκέφαλο του παππού μου. Σήμερα θα βγει στους κινηματογράφους ένα έργο, στο οποίο με αποκαλούν ιερόδουλη. Τώρα μιλούν και για ‘καυτό’ βίντεο. Δεν αποφάσισα ακόμα αν πρέπει να νευριάσω, ή να αρχίσω να γελώ. Ας κάνουν, πλέον, ότι θέλουν» δήλωσε.
 
Χωρίς να αποκαλύψει την ταυτότητα όσων προσπαθούν να πουλήσουν το βίντεο, η Giornale προσθέτει: «Μας ζητήθηκε να το αγοράσουμε, αλλά, εμείς ασφαλώς αρνηθήκαμε».
Πολλοί σχολιαστές τονίζουν ότι «μετά τις αποκαλύψεις για την ιδιωτική ζωή του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και το σκάνδαλο του περιφερειάρχη της Ρώμης Μαρράτσο, που συναναστρεφόταν τρανσέξουαλ και είχε πέσει θύμα εκβιασμού, η λάσπη κινδυνεύει να παρασύρει τα πάντα, με ένα μείγμα ψευδών και αληθινών στοιχείων και με συνεχείς εισβολές στην προσωπική ζωή των πολιτικών».
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε