Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Θρήνος για 20χρονη! Συγκλονιστικό βίντεο της οικογένειας – “Η Amy μας έκανε λάθος” [vid]

Θρήνος για 20χρονη! Συγκλονιστικό βίντεο της οικογένειας – “Η Amy μας έκανε λάθος” [vid]

Έχουν περάσει τρεις ημέρες από τον πρόωρο χαμό της 20χρονης Amy Vigus. Ο οργανισμός της δεν άντεξε το ναρκωτικό που πήρε.

Η οικογένεια της Amy Vigus ανέβασε στο facebook ένα βίντεο για να προειδοποιήσει τον κόσμο για τους κινδύνους από τα ναρκωτικά. Η Amy πέθανε τρεις μέρες μετά την κατάρρευσή της σε πάρτι στο Λονδίνο.

Ο οργανισμός της δεν άντεξε στο ναρκωτικό που πήρε και νόμιζε πως ήταν έκσταση. Οι συντετριμμένοι γονείς της προσπάθησαν να τη σώσουν πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Έπεσε σε κώμα στο νοσοκομείο και πέθανε λίγες μέρες αργότερα.

Στο βίντεο που έχει προβληθεί εκατοντάδες χιλιάδες φόρες αναφέρεται η ιστορία της. Οι γονείς της προτρέπουν τους νέους να το σκεφτούν καλά πριν πάρουν ναρκωτικά. “Δεν θα μάθει ποτέ τον πόνο που προκάλεσε. Την επόμενη φορά που θα βρεθείτε σε μια ανάλογη στιγμή σκεφτείτε την Amy και τις συνέπειες του λάθους της. Για την ίδια και την οικογένεια που άφησε πίσω της”.

Δεν άντεξε τα ναρκωτικά

Όπως αναφέρεται, το σώμα της Amy απέρριψε την άγνωστη ουσία ενώ αποκαλύπτεται η αγωνία της οικογένειάς της καθώς περνούσαν τις τελευταίες στιγμές μαζί της. “Η Amy μας τα κατάφερε να φτάσει σπίτι όπου κατέρρευσε μια ακόμα φορά. Οι γονείς της δεν είχαν άλλη επιλογή από το να της κάνουν CPR στο σπίτι. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο του Colchester και την έβαλαν στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Ήταν πολύ άσχημα. Έπεσε σε κώμα. Οι κραυγές των δικών της ανθρώπων αντηχούσαν στους διαδρόμους του νοσοκομείου”.

Η οικογένειά της ξεκίνησε μια εκστρατεία για να συγκεντρώσουν χρήματα για το νοσοκομείο. Εκεί που προσπάθησαν να την κρατήσουν ζωντανή. “Η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας παρείχε καταπληκτική φροντίδα όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Δεν μπορούμε να ευχαριστήσουμε αρκετά το προσωπικό για την απίστευτη υποστήριξη και προσοχή που έδειξαν στην Amy και την οικογένειά της”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις