Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Η τούμπα της πανέμορφης Δανής πρωθυπουργού στο Παρίσι (VIDEO)

Η τούμπα της πανέμορφης Δανής πρωθυπουργού στο Παρίσι (VIDEO)

Αγέρωχη και σίγουρη για τον εαυτό της κατέβαινε τα σκαλιά του Μεγάρου των Ηλυσίων Πεδίων για να παραβρεθεί, μαζί με άλλους Ευρωπαίους ηγέτες στην πορεία στη μνήμη των θυμάτων των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι. Η Χέλε Θόρνγκινγκ Σμιτ, η όμορφη πρωθυπουργός της Δανίας, δεν περίμενε πως θα συμβεί το κακό.

Στο τελευταίο σκαλοπάτι του προεδρικού μεγάρου της Γαλλίας, η πρωθυπουργός της Δανίας παραπάτησε, το πόδι της “γύρισε” και βρέθηκε στο έδαφος!

Την… τούμπα της, για κακή της τύχη, την κατέγραψαν οι κάμερες όλων των τηλεοπτικών δικτύων που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο προαύλιο του Ελιζέ. Και φυσικά, το video της πτώσης της έχει ήδη γίνει viral στα social media.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΔΑΝΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Η πρωθυπουργός της Δανίας απασχόλησε και σχεδόν πριν από ένα χρόνο την παγκόσμια κοινή γνώμη. Και πάλι όχι για καλό. Στην κηδεία του Νέλσον Μαντέλα καθόταν δίπλα στον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπαράκ Ομπάμα και την ώρα που η Νότια Αφρική θρηνούσε, εκείν έβγαζε selfie με τον πλανητάρχη και τον πρωθυπουργό της Βρετανίας, Ντέιβιντ Κάμερον.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε