Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Survivor: Χαμός με Βαλαβάνη για Αγγελόπουλο! “Ο Ντάνος δεν είναι ο Θεός που πιστεύουμε”!

Survivor: Χαμός με Βαλαβάνη για Αγγελόπουλο! “Ο Ντάνος δεν είναι ο Θεός που πιστεύουμε”!

Μετά το Συμβούλιο του Νησιού που έφερε υποψήφιους προς αποχώρηση τον Γιάννη Σπαλιάρα, τη Σόφη Πασχάλη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο φαίνεται πως όλα αλλάζουν στην ομάδα των διασήμων.

Η ψήφος της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στο μεγάλο φαβορί του Survivor Γιώργο Αγγελόπουλο προκάλεσε χαμό στα social media, με τους φανατικούς του ριάλιτι επιβίωσης να στρέφονται εναντίον της στα σχόλια και να εκφράζουν την υποστήριξή τους στον “Ντάνο”.

Φαίνεται πως μετά το απρόσμενο αποτέλεσμα που προέκυψε από την ψηφοφορία της ομάδας των διασήμων όλα αλλάζουν στην παραλία τους, καθώς δημιουργούνται νέες εντάσεις μεταξύ των παικτών, με τον Γιάννη Σπαλιάρα να βρίσκεται στο στόχαστρο για τα όσα είπε στο Συμβούλιο του Νησιού.

“Ποιος είσαι εσύ που θα πεις τα πάντα;” ακούγεται να λέει ο Στέλιος Χανταμπάκης στον Γιάννη Σπαλιάρα, με τον Γιάννη Σπαλιάρα να τονίζει στην κάμερα πως πολλά παιδιά έχουν παρασυρθεί και τη Σόφη Πασχάλη να κάνει λόγο για αδυναμία συνύπαρξης του καλού με το κακό. “Ένα από τα δύο πρέπει να κερδίσει”! 

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, όπως βλέπουμε το trailer, συνεχίζει την επίθεσή της στον Γιώργο Αγγελόπουλο, τονίζοντας πως “ο Ντάνος δεν είναι ο Θεός που πιστεύουμε”. Βέβαια ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποτελεί τον πιο αγαπητό παίκτη του τηλεοπτικού κοινού, με τους περισσότερους να θεωρούν ότι αποτελεί και το μεγάλο φαβορί για τη νίκη.

 

Η κόντρα της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο έχει μετατρέψει μέσα σε λίγες ώρες την αθλητικογράφο του ΣΚΑΙ Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε “εχθρό” των φανατικών οπαδών του που θέλουν να τον δουν στον τελικό και να είναι ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε