Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Θα ακούει Παπαδοπούλου και θα τρέχει ο Χανταμπάκης! Τον άδειασε για Ντάνο!

Θα ακούει Παπαδοπούλου και θα τρέχει ο Χανταμπάκης! Τον άδειασε για Ντάνο!

Μετά τη συνέντευξη του Στέλιου Χανταμπάκη που προκάλεσε νέο κύμα αντιδράσεων στο φανατικό κοινό του Survivor, η Ειρήνη Παπαδοπούλου “άδειασε” τον παρουσιαστή στο θέμα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, που με την ψήφο της έδωσε την ευκαιρία στο φανατικό κοινό του Survivor να βγάλει εκτός παιχνιδιού τον Στέλιο Χανταμπάκη, άδειασε τον παρουσιαστεί στα όσα είπε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Ο Στέλιος Χανταμπάκης στη συνέντευξή του στο Survivor Panorama ισχυρίστηκε πως ο Ντάνος φώναξε τις κάμερες όταν ζήτησε από τους συμπαίκτες του να κάνουν όλοι μαζί προσευχή.

Βέβαια η Ειρήνη Παπαδοπούλου φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, τονίζοντας πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. “Όχι κορίτσι μου. Δεν είναι αλήθεια. Αλλά απαντάω μόνο και μόνο γιατί είναι απαράδεκτο να είναι μέσα παίκτης να έχει πιθανότητες να κερδίσει και να…” ήταν το σχόλιο της Ειρήνης Παπαδοπούλου σε ερώτηση που της έκαναν στο Twitter για το αν ο Στέλιος Χανταμπάκης είπε αλήθεια ότι ο Ντάνος φώναξε τις κάμερες για να κάνουν την προσευχή.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Ήταν η “μπουλντόζα” που είχε χρησιμοποιήσει την ατομική της ασυλία για να ψηφίσει τον Στέλιο Χανταμπάκη για αποχώρηση, τονίζοντας πως δεν τον εμπιστεύεται και πως θέλει να βάλει τέλος στον εσωτερικό του ανταγωνισμό με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Ο Στέλιος Χανταμπάκης μάλιστα σε εκείνα τα επεισόδια είχε πει πως θα τους κρίνει κάποια στιγμή ο κόσμος, με το φανατικό κοινό του Survivor να του δείχνει την έξοδο από το παιχνίδι για τη στοχοποίηση του μεγάλου φαβορί Γιώργου Αγγελόπουλου.

Τώρα έρχεται για μια ακόμα φορά σαν “οδοστρωτήρας” η Ειρήνη Παπαδοπούλου να διαψεύσει τον Στέλιο Χανταμπάκη και τα όσα είπε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Όπως τότε που τους έδωσε στη σέντρα τον παρουσιαστή, έτσι και τώρα το φανατικό κοινό του Survivor αποθεώνει την Ειρήνη Παπαδοπούλου για τον χαρακτήρα της.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Η υπερπροσπάθεια του Ντάνου, οι σπόντες στον Σπαλιάρα και το άφαντο μαγιό του Βασάλου! [vids]

Αγγελόπουλος: Ένα Survivor μόνος του ο Ντάνος!

Οι 5 στιγμές που δεν θα ξεχάσεις ποτέ στο Survivor!

Βόμβα Τσανγκ για μαχητές και Αγγελόπουλο! Σχέδιο εξόντωσης του Ντάνου! [vid]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε