Κυριακή, 28 Απρ.
20oC Αθήνα

Survivor: Η υπερπροσπάθεια του Ντάνου, οι σπόντες στον Σπαλιάρα και το άφαντο μαγιό του Βασάλου! [vids]

Survivor: Η υπερπροσπάθεια του Ντάνου, οι σπόντες στον Σπαλιάρα και το άφαντο μαγιό του Βασάλου! [vids]

Θυμός, έξαλλοι πανηγυρισμοί και ένα έπαθλο που είχαν πολύ ανάγκη και οι δύο ομάδες του Survivor. Δείτε όλα όσα χάσατε από το επεισόδιο της Κυριακής.

Η προηγούμενη εβδομάδα του Survivor, “έκλεισε” με τη νίκη των Μαχητών και την αποχώρηση του Μπο. Αυτή η εβδομάδα ξεκίνησε με ακόμη μεγαλύτερη ένταση, με μια ομάδα των Διασήμων πιο λίγη από ποτέ σε αριθμό, και ένα έπαθλο που χάρηκαν μόνο οι Μαχητές. Δείτε τι χάσατε εσείς οι λίγοι που δεν το παρακολουθήσατε…

Η επόμενη μέρα μετά την αποχώρηση του Μπο

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ξεκίνησε με τα σχόλια των Διασήμων και των Μαχητών για τον “ξαφνικό θάνατο”, όπως αποκαλούν το τρομακτικό, για αυτούς, “δίδυμο” ασυλίας και αποχώρησης στην ίδια μέρα. Η αποχώρηση του Μπο φάνηκε ότι επηρέασε και τις δύο ομάδες.

“Τρεις κι ο κούκος μείναμε. Δεν μπορώ, στεναχωριέμαι που δεν θα έχω τον Μπο δίπλα μου. Εσύ Χραν θα κοιμηθείς έξω; Έχουμε μείνει μόνο δύο άτομα μέσα στην καλύβα. Πω πω Παναγία μου, κοιμόμασταν δώδεκα. Είμαστε δύο άτομα, τρομερό”, σχολίασε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Γιώργο Χρανιώτη να συμπληρώνει στις κάμερες του Survivor, “είμασταν ωραία οι τέσσερίς μας, δεν το χαρήκαμε”. “Λίγο έμεινε ακόμα, αυτό είναι που με παρηγορεί”, κατέληξε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Από την άλλη μεριά, και η ομάδα των Μαχητών δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη την αποχώρηση του Μπο. “Πιστεύω ήταν πιο δίκαιο να φύγει ο Μπο. Γιατί όχι μόνο αγωνιστικά ο Χρανιώτης υπερέχει, παρότι ο Μπο είχε βελτιωθεί, αλλά κοιτάμε τη συνολική πορεία. Αλλά γιατί νομίζω ότι στην καθημερινότητα και τη συμβίωση ήταν πιο δίκαιος ο Χρανιώτης, πιο σωστός απέναντι σε όλους, δεν έκανε πολλά πράγματα για να είναι αρεστός”, τόνισε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Και συνέχισε: “Για μένα προσωπικά επειδή είναι πιο κοντά σε μένα, ήμασταν τρία παιδιά, εγώ, ο Χρανιώτης και ο Αγγελόπουλος που αράζαμε τα βράδια στη φωτιά και ήμασταν κάπως σαν ξένο σώμα από την υπόλοιπη ομάδα, είμαι χαρούμενος που έμεινε ο Χραν και στη στιγμή που ανακοινώθηκε το όνομα του Μπο νομίζω δεν μπόρεσα να κρύψω τη χαρά μου”.

Το δύσκολο αγώνισμα και ο κόπος των Διασήμων

Ταχύτητα, ευλυγισία και δύναμη ήταν τα απαραίτητα στοιχεία των δύο ομάδων για να τα καταφέρουν στο χθεσινό αγώνισμα. Οι δύο ομάδες του Survivor, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο που το είχαν πολύ ανάγκη και οι δύο. Μία όμως ήταν αυτή που κατάφερε να το απολαύσει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Οι παίκτες καλούνταν να τρέξουν την πορεία τους μαζί με μια μεγάλη μπάλα. Αναλυτικά, έπρεπε να την κυλούν και ταυτόχρονα να περνούν εμπόδια, να τραβήξουν μία τροχαλία και να καταλήξουν στον τελικό στόχο, που όπως πάντα έκρινε το αποτέλεσμα. Ο τελικός στόχος ήταν ο εξής: Για να κερδίσουν, ήταν υποχρεωμένοι να ρίξουν και τα δύο κολωνάκια του στόχου με δύο πετυχημένες βολές με μπαλάκια.

Στο χθεσινό αγώνισμα του Survivor, εκτός παιχνιδιού έμειναν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης από την ομάδα των Μαχητών. Άλλωστε, η μεγάλη αριθμητική υπεροχή τους τούς επιτρέπει πλέον να παίζουν μόλις 3 παίκτες από την ομάδα τους και έτσι, έχουν την δυνατότητα να ξεκουράζονται.

Στο… στρατόπεδο των Διασήμων, οι παίκτες έδειχναν από την αρχή αμήχανοι. Λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος, ο Γιώργος Χρανιώτης είπε όλο αυτοπεποίθηση, την φράση “πάμε να πλυθούμε”, κάτι που δεν άρεσε στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Ο Ντάνος, μάλιστα, φάνηκε να εκνευρίζεται και έριξε στον Χρανιώτη “καρφί” κατά του Σπαλιάρα. “Να μας λείπουν αυτές οι σπαλιαρίστικες εκφράσεις”, είπε χαρακτηριστικά.

Οι δύο ομάδες του Survivor, ήταν σχεδόν σε όλους τους γύρους ισόπαλες. Οι προσπάθειες του Αγγελόπουλου να χαρίσει πόντους στην ομάδα του ήταν υπεράνθρωπες, ο Γιώργος Χρανιώτης θύμωνε που δεν τα κατάφερνε στο στόχο και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έφτανε στην πηγή… αλλά δεν έπινε νερό. Η παίκτρια των Διασήμων, ήταν τις περισσότερες φορές πολύ κοντά στην αντίπαλό της Σάρα Εσκενάζυ, αλλά δεν κατάφερνε να είναι αυτή που θα ρίξει πρώτη τα κολωνάκια από τη θέση τους με τα μπαλάκια.

Σε ένα τέτοιο κλίμα συνεχίστηκε το ματς με ανεβασμένο το ηθικό των Μαχητών και πεσμένο, αυτό των Διασήμων… Τελικά, μετά από συγκλονιστικές αναμετρήσεις και απρόβλεπτες κόντρες, οι Μαχητές ήταν οι νικητές με 10 – 7. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν αυτός που έβαλε τον νικητήριο πόντο ενάντια στον Γιώργο Χρανιώτη. Ο Διάσημος έχασε την ψυχραιμία του, πήγε να ηρεμήσει στη θάλασσα, ενώ οι Μαχητές το πανηγύρισαν άνευ προηγουμένου.

Η διαμονή στη βίλα και το foam party των Μαχητών δίχως μαγιό!

Την ίδια ώρα λοιπόν που οι Διάσημοι έτρωγαν το φακόρυζο από τα χεράκια της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, τα σχέδια για τους Μαχητές ήταν διαφορετικά… Σαμπουάν, διαμονή σε βίλα και ένα χορταστικό γεύμα τούς περίμενε χάρη στο χθεσινό έπαθλο του Survivor που νίκησαν.

Στην ανακοίνωση του επάθλου ο Κωνσταντίνος Βασάλος έδωσε ρεσιτάλ! Όταν ο Σάκης Τανιμανίδης τούς ενημέρωσε ότι η βίλα που θα μείνουν είναι κοντά σε αυτήν των Καρντάσιανς, ο Μαχητής σχολίασε ότι δεν  είναι του γούστου του γιατί έχουν μεγάλο… τέτοιο! Και το γέλιο έπεσε άφθονο. Πού να ήξεραν τότε ότι τελικά αυτοί είναι που θα βρίσκονταν σε λίγες ώρες, σε απόσταση αναπνοής από τη βίλα της γνωστής οικογένειας…

Οι 5 Μαχητές επιβιβάστηκαν σε ιδιωτικό τζετ και έφτασαν σε μια υπερπολυτελή περιοχή του Άγιου Δομίνικου. Εκεί, έπαιξαν ρακέτες, διασκέδασαν στο τραμπολίνο της βίλας και απόλαυσαν ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από την παραλία τους. Και σαν να μην έφτανε αυτό, οι Μαχητές – εκτός του Γιάννη Σπαλιάρα που εκείνη την ώρα κουρευόταν – χαλάρωσαν τόσο, που έβγαλαν τα μαγιό τους για να χαρούν το σωστό… πλύσιμο με σαμπουάν! Και μετά από μία απίστευτη κούρα ομορφιάς, οι Μαχητές γεύτηκαν και ένα μοναδικό γεύμα με μακαρόνια, θαλασσινά και γλυκά.

Τι θα δούμε σήμερα

Ποια ομάδα θα κερδίσει την Δευτέρα το έπαθλο; Ποιο θα είναι το πολυπόθητο έπαθλο; Πώς θα διαχειριστούν σήμερα οι Μαχητές την αριθμητική τους υπεροχή; Τι άλλη έκπληξη κρύβει το παιχνίδι του Survivor; Η απάντηση στις τηλεοπτικές μας οθόνες την Δευτέρα στις 21:00.

Διαβάστε επίσης: 

Survivor: Ποιο είναι το πραγματικό όνομα του Bο!

Χούτος, Χανταμπάκης, Κοκκινάκης – Survivor: Χαμός για τη selfie σε βενζινάδικο!

Βασάλος – Survivor: Το ειρωνικό γέλιο στον Αγγελόπουλο που δεν πρόσεξε κανείς! [vid]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε