Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Nikos' Blog

Προεκλογική μάχη χωρίς απαντήσεις στα ερωτήματα της καθημερινότητας

Προεκλογική μάχη χωρίς απαντήσεις στα ερωτήματα της καθημερινότητας

Η πολύ σύντομη προεκλογική περίοδος δε βοηθά να φωτιστούν σοβαρά

Η πολύ σύντομη προεκλογική περίοδος δε βοηθά να φωτιστούν σοβαρά ερωτηματικά στα προγράμματα των κομμάτων που διεκδικούν να κυβερνήσουν τη χώρα…

Κι αν για τη ΝΔ τα ερωτηματικά αυτά είναι πιο περιορισμένα εξ αιτίας της κυβερνητικής της θητείας για το ΣΥΡΙΖΑ παραμένουν αναπάντητα.

Το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης για το οποίο κάνουν συνεχώς λόγο τόσο ο πρόεδρος όσο και τα στελέχη της Κουμουνδούρου αφορά τους πολίτες που ζουν στην ανέχεια. Τους πραγματικά αναξιοπαθούντες. Και σωστά είναι αυτό που προτάσσεται.

Όμως ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να δώσει απαντήσεις και σε όσα αφορούν τους υπόλοιπους Έλληνες. Να ξεκαθαρίσει π.χ. πως θα φορολογήσει την ακίνητη περιουσία αλλά και τα εισοδήματα.

Να αποσαφηνίσει που τοποθετεί τη γραμμή των μεγάλων εισοδημάτων. Τι θα κάνει με τους έμμεσους φόρους και πολλά ακόμη που αφορούν την καθημερινότητα μας όπως ζητήματα ασφάλειας, αστυνόμευσης, δημόσιας διοίκησης, παιδείας, υγείας κλπ.

Σε αυτό θα βοηθούσε ένας δημόσιος διάλογος Σαμαρά – Τσίπρα που δυστυχώς δε γίνεται.

Έτσι περιμένουμε τις απαντήσεις από τις λίγες και πολλές φορές γενικόλογες συνεντεύξεις των αρχηγών και τις πολλές φορές αντικρουόμενες απόψεις των υποψηφίων.

Nikos’ blogposts Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε