Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Nikos' Blog

Ψυχραιμίαααα

Ψυχραιμίαααα

Με εξέπληξε η αντίδραση του διευθυντή ειδήσεων του Mega Χ. Παναγιωτόπουλου

Με εξέπληξε η αντίδραση του διευθυντή ειδήσεων του Mega Χ. Παναγιωτόπουλου στην κριτική του Γ. Μελά.

Ο συντάκτης του newsit στο προσωπικό του blog έγραψε επωνύμως την άποψη του για ορισμένες από τις αλλαγές που επιχειρεί το κεντρικό δελτίο του σταθμού για να αντιμετωπίσει την, μετά από πολλά έτη πρωτιάς, πτώση που καταγράφει.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος απάντησε από το site του ότι “το προσωπικό site του Ευαγγελάτου εξαπολύει επίθεση στο Mega”.

Θα μπορούσα να καταφύγω σε κλασικά τσιτάτα αλλά δε θα μπω στον πειρασμό. Θα επισημάνω μόνο στον κ. Παναγιωτόπουλο ότι το newsit δεν είναι το προσωπικό μου site. Είναι το πρώτο σε επισκεψιμότητα site της χώρας σύμφωνα με τη μέτρηση της ένωσης ιδιοκτητών διαδικτύου της οποίας είναι μέλος και το κανάλι στο οποίο εργάζεται. ειναι ένα ενημερωτικό site που εργάζονται επαγγελματίες δημοσιογράφοι καταγράφοντας ενυπογράφως την επικαιρότητα αλλά και τις απόψεις τους. Δε λειτουργούν κατ’ εντολήν αλλά σύμφωνα με το κριτήριο τους και με απόλυτη ελευθερία ειδικά όταν αρθρογραφούν.

Και προσωπικά όταν κρίνω ότι θέλω να ασκήσω κριτική το κάνω ο ίδιος, και δε χρειάζομαι εντολοδόχους.

Προφανώς ο κ. Παναγιωτόπουλος γνωρίζει όλα τα παραπάνω. Αποδίδω λοιπόν την αντίδραση του για την κριτική μόνο στην πίεση που υφίσταται. Άλλωστε τα συστατικά της αντίδρασης αυτής -γενίκευση, ανακρίβεια, διαστρέβλωση και επίκληση του συνόλου του καναλιού ενώ η κριτική του κ. Μελά αφορά αποκλειστικά το δελτίο – μόνο έτσι μπορώ να τα ερμηνεύσω.

Μήπως όμως που τα παραπάνω είναι κακές πρακτικές στην αντιμετώπιση μιας κρίσης;

Nikos’ blogposts Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε