Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας: Έκανε την επέμβαση – “Ευχαριστώ από καρδιάς”

- Στο νοσκομείο εισήχθη εκτάκτως σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας
- Υποβλήθηκε ήδη σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση κήλης
- Ο κ. Τσίπρας νοσηλεύεται στο Ευγενίδειο
- Εκδόθηκε σχετική ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού
- Το ευχαριστώ του Αλέξη Τσίπρα στους γιατρούς και το προσωπικό του Νοσοκομείου

Στο νοσοκομείο για επέμβαση για την αφαίρεση κήλης μπήκε εκτάκτως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος νοσηλεύεται στο Ευγενίδειο. Η επέμβαση δεν ήταν προγραμματισμένη αφού το πρόβλημα εμφανίστηκε χθες και κρίθηκε σκόπιμη η εισαγωγή του πρωθυπουργού στο νοσοκομείο άμεσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Τσίπρας αισθάνθηκε πόνους από χθες. Αφού εξετάστηκε από γιατρό κρίθηκε ότι πρέπει να μπει άμεσα στο νοσοκομείο. Η εισαγωγή έγινε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι.

Έγινε η επέμβαση

Λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα εκδόθηκε και σχετική ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, η οποία αναφέρει πως η επέμβαση έγινε ήδη.

Συγκεκριμένα τονίζει: “O Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, εισήχθη σήμερα στις 15:00 στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο όπου υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη επέμβαση αφαίρεσης κήλης.

Ο Πρωθυπουργός θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς τους θεράποντες ιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου“.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας – Δεν διορθώσαμε εγκαίρως τα κακώς κείμενα
«Αντιμετωπίσαμε πρωτόγνωρες κρίσεις, αλλά δεν παρεκκλίναμε από τον βασικό μας στόχο: να γίνει η Ελλάδα πιο ισχυρή» γράφει ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του επισημαίνοντας πως «θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της τετραετίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο 16
Τον Στέργιο Καλπάκη προτείνει για γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ ο Σωκράτης Φάμελλος
Για την θέση του γραμματέα αναμένεται να προτείνει τον πρώην εκπρόσωπο τύπου Στέργιο Καλπάκη, για εκπρόσωπο Τύπου τον Κώστα Ζαχαριάδη ενώ για την θέση της αναπληρώτριας γραμματέως του κόμματος, την Αναστασία Σαπούνια
Ο Στέλιος Καλπάκης 2