Πολιτική

Φώφη Γεννηματά: Συγκλόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη, με πατερίτσα και υποβασταζόμενη στη Μητρόπολη

Μια από τις πιο συγκλονιστικές εικόνες από τη Μητρόπολη και την κηδεία της Φώφης Γεννηματά ήταν αυτή της Ντόρας Μπακογιάννη. Μιας γυναίκας που πριν από λίγο καιρό έκανε γνωστό πως κι εκείνη παλεύει με τον καρκίνο.

Η Ντόρα Μπακογιάννη δεν θα μπορούσε να λείπει από το τελευταίο αντίο στη Φώφη Γεννηματά.

Και ήταν εκεί, παρούσα, πάρα το πρόβλημα της υγείας της. Έφτασε στη Μητρόπολη λίγο πριν από τις 14:00, υποβασταζόμενη από τον γιο της, Κώστα Μπακογιάννη και με μια πατερίτσα να τη στηρίζει για να περπατήσει.

Στο πλευρό της και η κόρη της, Αλεξία Μπακογιάννη.

Μπαίνοντας στη Μητρόπολη, η Ντόρα Μπακογιάννη πλησίασε, αγκάλιασε και φίλησε τον σύζυγο και τα παιδιά της Φώφης Γεννηματά. 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Αλέξανδρος Αυλωνίτης κάνει «άνοιγμα» στη Μαρία Καρυστιανού: «Θέλω να μιλήσω μαζί της για να φτιαχτεί αντικυβερνητικό μέτωπο»
Ωστόσο, ο ανεξάρτητος βουλευτής, ο οποίος συμπορεύεται με το Κίνημα Δημοκρατίας, ξεκαθάρισε ότι δεν είχε ποτέ οποιαδήποτε επικοινωνία με τη Μαρία Καρυστιανού
Ο ανεξάρτητος βουλευτής, Αλέξανδρος Αυλωνίτης
Η Μαρία Καρυστιανού στο μπλόκο της Νίκαιας: «Το νέο κόμμα σύντομα θα διεκδικήσει την ψήφο της κοινωνίας» – Το μήνυμα προς τους αγρότες
«Ο μεγάλος αγώνας που ξεκίνησε με τη δικαίωση της κόρης μου έχει καταλήξει σε μία μάχη κατά της διαπλοκής και της διαφθοράς σε ένα όραμα για μία ελεύθερη Ελλάδα»
Η Μαρία Καρυστιανού επισκέφθηκε το μπλόκο των αγροτών στη Νίκαια Λάρισας
14
Κυριάκος Μητσοτάκης για δημόσια πανεπιστήμια: «Διαγράψαμε 308.000 φοιτητές-φαντάσματα – Καμία ενεργή κατάληψη στο τέλος του 2025»
Στο σύντομο βίντεο στο TikTok, δεν έλειψε και μια χιουμοριστική νότα, καθώς πριν ξεκινήσει την τοποθέτησή του, αστειεύεται λέγοντας ότι πρώτα πρέπει να φτιάξει τα μαλλιά του
Κυριάκος Μητσοτάκης για δημόσια πανεπιστήμια: «Διαγράψαμε 308.000 φοιτητές-φαντάσματα – Καμία ενεργή κατάληψη στο τέλος του 2025»
23