Ελλάδα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα λόγω αγώνα δρόμου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τέθηκαν σε ισχύ από τις 19:00 το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας και προς το Φάληρο λόγω του αγώνα δρόμου που θα αρχίσει στις 20:40 από το Καλλιμάρμαρο και θα τερματίσει στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος.

Ο αγώνας – που γίνεται με αφορμή και τη σημερινή Παγκόσμια Ολυμπιακή Ημέρα – γίνεται στο πλαίσιο εκδηλώσεων που διοργανώνονται και χρηματοδοτούνται από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Ο φετινός αγώνας θα περιλαμβάνει δύο διαφορετικές διαδρομές των 10 και 6 χιλιόμετρων, καθώς και διαδρομή ενός χιλιομέτρου για αθλητές των Παραολυμπιακών Αγώνων.

Η διαδρομή περιλαμβάνει τους δρόμους Βασιλέως Κωνσταντίνου, Βασιλίσσης Σοφίας, Βασιλίσσης Αμαλίας, Διονυσίου Αρεοπαγίτου και Λεωφόρο Συγγρού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συναγερμός στην Πανεπιστημιούπολη: Βρέθηκαν εκρηκτικά στρατιωτικού τύπου και βραδύκαυστο φιτίλι
Tις εκρηκτικές πλάκες εντόπισε μία περαστική, η οποία άμεσα κάλεσε την αστυνομία, ενώ στο σημείο φέρεται να υπήρχε και ύποπτος, ο οποίος όμως είχε ήδη αποχωρήσει μόλις έφτασαν οι αστυνομικοί
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ
10
Τρελή πορεία με 206χλμ στην Εθνική Πατρών – Κορίνθου: Μεθυσμένος οδηγός τραυμάτισε αστυνομικό στην προσπάθειά του να διαφύγει
Ο οδηγός με την πρόφαση ότι πάει να πιει νερό στο αυτοκίνητό του, μπήκε στο όχημα και στην προσπάθειά του να διαφύγει παρέσυρε τον αστυνομικό και τον τραυμάτισε
Περιπολικό 4