Ελλάδα

Μπλόκο εφοριακών στο υπουργείο Οικονομικών

Σε συμβολικό αποκλεισμό της εισόδου του υπουργείου Οικονομικών, στο κτίριο της οδού Καραγιωργη Σερβίας, προχώρησαν οι εφοριακοί.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με κεντρικό σύνθημα ” όχι στις μισθολογικές ανισότητες” έχουν απλώσει ένα πανό μπροστά από την κεντρική είσοδο του υπουργείου επιτρέποντας ωστόσο στους υπαλλήλους να εισέλθουν εντός του κτιρίου.


Οι εργαζόμενοι θα μεταβούν μαζικά στο υπουργείο Οικονομίας στην οδό Νίκης όπου είναι προγραμματισμένη για σήμερα η κεντρική τους κινητοποίηση.

Συγκεκριμένα, οι εφοριακοί ζητούν: Αλλαγή θεσμικού πλαισίου της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, μισθολογική εξομοίωση όλων των εργαζομένων – μισθολόγιο υπαλλήλων Υπουργείου Οικονομικών και ΑΑΔΕ, σύστημα Αξιολόγησης που σε καμία περίπτωση δεν θα συνδέεται με αποπομπές εργαζομένων.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο περήφανος χορός των Ποντίων υπό σφοδρή βροχή στο Σύνταγμα - Κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις μνήμης για την Γενοκτονία
Στην Πλατεία Συντάγματος πραγματοποιήθηκε η συγκινητική επίσημη αλλαγή της Προεδρικής Φρουράς στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, με Εύζωνους ντυμένους με τη φορεσιά του Πόντιου Αντάρτη
Εκδηλώσεις στο Σύνταγμα για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου
Le Monde: Νέα γαλλική νομοθεσία «επιτρέπει» την επιστροφή θραυσμάτων του Παρθενώνα από το Λούβρο
Σε άρθρο της η δικηγόρος Κατερίνα Τιτή αναφέρει ότι «η Γαλλία θα μπορούσε να επιλέξει μία επιστροφή, εμπνεόμενη από τα παραδείγματα του Βατικανού, της Ιταλίας και του Πανεπιστήμιου της Χαϊδελβέργης»
Αγάλματα
«Φώναζα "πάρτε τα λεφτά και αφήστε μου τα χαρτιά"» λέει η αθλήτρια Ανδριάνα Φωτακοπούλου που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στην Πάτρα
«Και ενώ πήγαινα προς τον καταυλισμό, σταματώ. Μπροστά μου βλέπω 50 – 60 Ρομά και λέω ‘ώπα, δεν θα σε βρούνε ποτέ εδώ’» περιγράφει η πρώην πρωταθλήτρια στίβου
Ανδριάνα Φωτακοπούλου
6