Ελλάδα

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Κανονικά τα δρομολόγια Τρίτη – Τετάρτη

Τελικά 24ωρη θα είναι η ταλαιπωρία του κοινού που εξυπηρετείται με τα τρένα. Η αρχική απόφαση ήταν για τριήμερη αναστολή των δρομολογίων σε προαστιακό και τρένα από αύριο μέχρι και την Πέμπτη, ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν.

Όπως ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ η αναστολή των στάσεων εργασίας για αύριο και μεθαύριο επιτρέπει στην εταιρεία να διεξάγει τα δρομολόγια τις επόμενες δύο ημέρες κανονικά.

Η ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ:
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, μετά την αναστολή των στάσεων εργασίας από την Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης (ΠΕΠΕ), τα δρομολόγια των τραίνων θα πραγματοποιηθούν κανονικά, την Τρίτη 30.05 και την Τετάρτη 31.05, σε όλο το σιδηροδρομικό δίκτυο.
Την Πέμπτη 01.06 όπως ανακοίνωσε η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης θα πραγματοποιήσει 24ωρη απεργία και ως εκ τούτου για την ημέρα εκείνη δεν θα εκτελεστεί κανένα δρομολόγιο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εξαπάτησαν 32χρονο κλείνοντας του ραντεβού στα social media και τον λήστεψαν στη Νίκαια - Δύο συλλήψεις
Κατά τη διάρκεια του ραντεβού, η κατηγορούμενη ζήτησε από τον 32χρονο το κινητό του τηλέφωνο για να τηλεφωνήσει και τότε τον προσέγγισε ο κατηγορούμενος, ο οποίος άρπαξε το κινητό και τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο
Περιπολικό
Η εποχική γρίπη κατέφτασε νωρίτερα τον φετινό χειμώνα - Εμβολιασμό κυρίως για τις ευπαθείς ομάδες συστήνει ο ΕΟΔΥ
Ο υποκλάδος K του ιού της γρίπης A(H3N2) κυκλοφορεί παγκοσμίως και έχει ανιχνευτεί και στη χώρα μας, θεωρείται υψηλού κινδύνου για τον πληθυσμό που ανήκει σε ευπαθείς ομάδες
Αντιγριπικό εμβόλιο
Δευτέρα και Τρίτη απολογούνται τα μέλη του κυκλώματος trafficking στην Θεσσαλονίκη - Οι οίκοι ανοχής, τα «φρουτάκια» και οι 17 συλλήψεις
Έχουν ταυτοποιηθεί και απελευθερωθεί 4 θύματα εμπορίας ανθρώπων (υπήκοοι Κολομβίας, Βενεζουέλας και Βραζιλίας), ενώ επιπλέον τους παρασχέθηκε κατάλληλη αρωγή και προστασία μέσω Μ.Κ.Ο.
Οίκος ανοχής