Ελλάδα

Μαίρη Τσώνη: Τι λέει η φίλη της που την βρήκε νεκρή!

Σοκάρει η ανάρτηση της Lewsha Camille Simboura στο facebook για την Μαίρη Τσώνη, την όποία βρήκε η ίδια νεκρή.

Όπως αναφέρει η ηθοποιός, τη βρήκε νεκρή στον 5ο όροφο και νιώθει ενοχές γιατί αν είχε φτάσει νωρίτερα, ίσως θα την είχε σώσει…
“Δεν το πιστεύω ότι μόλις βρήκα νεκρή την Μαίρη Τσώνη (διάσημη Ελληνίδα ηθοποιό του Κυνόδοντα) στον 5ο όροφο. RIP. Συγγνώμη που δεν ήρθα νωρίτερα. Ίσως θα μπορούσαμε να σε σώσουμε. Αισθάνθηκα ένοχη, ενώ έβλεπα τον Τζέιμς να σου παρέχει τις πρώτες βοήθειες (καρδιοαναπνευστική ανάνηψη). Έπρεπε να προσπαθήσω να σε βοηθήσω με την αρρώστια σου.
Ήθελε να με βοηθήσει με την υποκριτική και είχε συμφωνήσει να παίζει σε μια ταινία μικρού μήκους που ετοίμαζα…”.

Η Μαίρη Τσώνη γεννήθηκε στην Λειβαδιά και έμενε στα Εξάρχεια ενώ συμμετείχε και στο συγκρότημα Μary & The Boy. Όπως είχε δηλώσει η ίδια σε συνεντεύξεις της γεννήθηκε στην Αθήνα, στο «Αλεξάνδρα» και μεγάλωσε στη Λειβαδιά μέχρι τα 12 και μετά πήγε στην Κρήτη, στα Χανιά, μέχρι τα 16 της.

Μετά πέρασε στην Κρατική Σχολή Χορού, στο φυτώριο, και ήρθε στην Αθήνα. Τέλειωσε το λύκειο και πήγε στο Λονδίνο, σε μια σχολή μιούζικαλ, στο Dance Attic. Τότε προέκυψαν οι Mary and The Boy και γύρισε στην Ελλάδα.

Στον «Κυνόδοντα» έπαιζε τη μικρή κόρη της δυσλειτουργικής οικογένειας, η οποία έχει ένα κόλλημα με την ιατρική, ασχολείται τα βιβλία που της φέρνει ο πατέρας της.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα προκλητικά και αινιγματικά μηνύματα του 17χρονου που σκότωσε την Μάγια στην Πολωνία: «Δεν θα μάθετε τίποτα από εμένα»
O 17χρονος που συνελήφθη στην Κατερίνη, απείλησε τους δημοσιογράφους με μηνύσεις και στη συνέχεια προσπάθησε να τους υποδείξει για δράστη, ένα άλλο άτομο
16χρονη θύμα δολοφονίας