Κόσμος

Τραμπ: Ο χορός του με τα σπαθιά – Το απίθανο βλέμμα του [vid]

"Χορευταράς" αποδείχθηκε ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος αφότου έκλεισε συμφωνία 380 δισ. με τον βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας, Σαλμάν μπιν Αμπντουλαζίζ, είπε να το γιορτάσει λίγο πιο παραδοσιακά. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ συμμετείχε στον παραδοσιακό χορό με ξίφη Ardah.

 

To Αrdah συνδυάζει χορό, ήχους από τύμπανα και ψαλμωδία ποίησης και σηματοδοτεί την έναρξη αξιοσημείωτων περιστάσεων όπως οι θρησκευτικές αργίες ή οι γάμοι, σύμφωνα με την παράδοση.  

Βέβαια, αυτό που τράβηξε την προσοχή όλων ήταν το ύφος του Τραμπ όταν κρατούσε τα σπαθιά… Κι αυτό γιατί το βλέμμα του ήταν κυριολεκτικά και μεταφορικά “όλα τα λεφτά”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι σκληροί όροι του Ιράν για τον τερματισμό του πολέμου - Κλείσιμο των αμερικανικών βάσεων και Στενά του Ορμούζ υπό ιρανικό έλεγχο
Αποζημιώσεις για τις ζημιές που έχει υποστεί το Ιράν και ισχυρές εγγυήσεις ασφαλείας ώστε να μην ξεσπάσει ξανά πόλεμος, μεταξύ των όρων
Τεχεράνη
Διακήρυξη Ντόναλντ Τραμπ για την 25η Μαρτίου: Η Ελλάδα εμπνέει τους υπερασπιστές της ελευθερίας σε ολόκληρο τον κόσμο
Ο Τραμπ επισήμανε ακόμη ότι η Ελλάδα «στέκεται στο πλευρό των ΗΠΑ», αναδεικνύοντας την κοινή προσήλωση στις δυτικές αξίες, στην ασφάλεια και στην ειρήνη
Ντόναλντ Τραμπ 24
Φρίκη στην Κένυα - 25 νήπια και 7 ενήλικες βρέθηκαν σε ομαδικό τάφο, τα πτώματα ήταν διαμελισμένα
Το 2023, εκατοντάδες πιστοί βρέθηκαν σε ομαδικούς τάφους - Είχαν ακολουθήσει το κήρυγμα επικεφαλής αίρεσης, ο οποίος τους προέτρεψε να νηστέψουν μέχρι θανάτου για «να συναντήσουν τον Ιησού»
Ομαδικός τάφος στην Κένυα