Κόσμος

Η αντίδραση του Ρώσου ΥπΕξ για την απόλυση του διευθυντή του FBI! “Πλάκα κάνετε;” [vid]

Ο Σεργκέι Λαβρόφ, συνάντησε τον Αμερικανό ομόλογό του, Ρεξ Τίλερσον όμως το στιγμιότυπο της ημέρας ήρθε στην κοινή τους παρουσία μπροστά στις κάμερες.

Μια δημοσιογράφος, απευθύνει ερώτηση στον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών σχετικά με την απόλυση του διευθυντή του FBI. Ο Λαβρόφ γυρίζει προς το μέρος της δείχνοντας αιφνιδιασμένος και επαναλαμβάνει “Πλάκα κάνετε;”.

Μοιάζει κάπως παράξενο ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών να μην είχε ενημερωθεί για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ως εκ τούτου ίσως να πρόκειται και για… τρολάρισμα του Ρώσου στους Αμερικανούς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η «αποκαθήλωση» του πρίγκιπα Άντριου: Το σκάνδαλο Επστάιν και η Βιρτζίνια Τζιούφρε που τον «πέταξαν» από το παλάτι
Η Βιρτζίνια Τζιούφρε αυτοκτόνησε σε ηλικία 41 χρόνων - Στην αυτοβιογραφία της ισχυρίστηκε πως συνευρέθηκε 3 φορές με τον πρίγκιπα Άντριου, η πρώτη όταν ήταν 17 χρόνων
Πρίγκιπας Άντριου