Πολιτική

Φανατικός Ολυμπιακός ο Μητσοτάκης: “Εδώ που έφθασες λίγο δεν είναι”

Με αγωνία παρακολούθησε τον μεγάλο τελικό της Euroleague ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος φαίνεται πως είναι φανατικός οπαδός του Ολυμπιακού. Και μπορεί η ομάδα του να έχασε από την Φενέρμπαχτσε με 80 - 64, ωστόσο, ο πρόεδρος της ΝΔ έδωσε τα συγχαρητήρια του στον Ολυμπιακό μέσα από το Twitter χρησιμοποιώντας φράση από το ποήμα του Καβάφη "Το Πρώτο Σκαλί". 

“Εδώ που έφθασες, λίγο δεν είναι. Tόσο που έκαμες, μεγάλη δόξα” Μπράβο στον #Olympiacosbc” έγραψε αμέσως μετά την λήξη του αγώνα.

Ωστόσο, και στον ημιτελικό είχε δώσει τα συγχαρητήρια του στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, είχε τουιτάρει και τότε σχεδόν ταυτόχρονα με τη λήξη του αγώνα, “Μπράβο στο Θρύλο μας!!! Μεγάλη ψυχή!” είχε γράψει τότε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Μέσα» στην ΚΟ της ΝΔ – Πώς άκουσαν οι γαλάζιοι βουλευτές την ομιλία Μητσοτάκη και τι ζήτησαν από πρωθυπουργό και υπουργούς
Οι βουλευτές καλούνται να «οργώσουν» τις εκλογικές τους περιφέρειες - Ανάγκη να προβάλλονται τα επιτεύγματα στην εξωτερική πολιτική και την άμυνα
Συνεδρίαση υπό τον πρωθυπουργό και Πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη της ΚΟ του κόμματος