Ελλάδα

ΟΑΕΔ: Οι πίνακες για το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού

Έγιναν γνωστοί οι οριστικοί πίνακες στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού. Διαβάστε την ανακοίνωση του ΟΑΕΔ.

Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του Οργανισμού www.oaed.gr, οι οριστικοί πίνακες του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού και συγκεκριμένα τα οριστικά Μητρώα «Δικαιούχων – Ωφελουμένων» και «Παρόχων», οι οριστικοί Πίνακες Αποκλειομένων, καθώς και το αρχείο των αποδεκτών ενστάσεων.

Τι πρέπει να κάνουν οι δικαιούχοι

Οι δικαιούχοι τoυ Μητρώου δεν χρειάζεται να προσέρχονται στις Υπηρεσίες του ΟΑΕΔ για την παραλαβή οποιουδήποτε εντύπου που να πιστοποιεί την επιλογή τους για τη συμμετοχή στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Η διαδικασία γίνεται ηλεκτρονικά με την χρήση της Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού.

Η Επιταγή είναι ένας μοναδικός αριθμός για κάθε δικαιούχο και κάθε ωφελούμενο ξεχωριστά, ο οποίος αποτυπώνεται τόσο στο Οριστικό Μητρώο όσο και στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα του Οργανισμού και μπορεί να ενεργοποιηθεί μέχρι την 25η Απριλίου 2018. Οι δικαιούχοι έχοντας αυτόν τον αριθμό και μόνο, μπορούν να επικοινωνούν με το τουριστικό κατάλυμα που επιθυμούν από το Μητρώο Παρόχων για κρατήσεις δωματίων.

Οι πάροχοι με τη σειρά τους ελέγχουν την ύπαρξη Επιταγής και την ενεργοποιούν μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της διαδικτυακής πύλης του Οργανισμού.

Πόσο διαρκεί το Πρόγραμμα

Το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού θα διαρκέσει 12 μήνες, από την 26η Απριλίου 2017 έως την 25η Απριλίου 2018.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τους πίνακες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ουδέποτε του ζητήθηκε να επιδείξει άδεια οδήγησης που νομίμως κατέχει» – Η ανακοίνωση του δικηγόρου του
«Πραγματικός οδηγός του οχήματος ήταν ο πατέρας του Απόστολος Τσιτσιπάς» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο δικηγόρος του Στέφανου Τσιτσιπά
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς 11
Στο κτίριο της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας οι 15 συλληφθέντες για τις παράνομες αγροτικές επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ
Αμέσως μετά θα μεταφερθούν στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων και όπως έχει γίνει γνωστό θα ζητήσουν να λάβουν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν
Κύκλωμα με παράνομες επιδοτήσεις
14