Ελλάδα

Σαλαμίνα: Βίντεο ντοκουμέντο από την παράσυρση της 12χρονης από περιπολικό

Η 12χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, με κάταγμα στο πόδι της
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τροχαίο ατύχημα με θύμα μια 12χρονη σημειώθηκε στη Σαλαμίνα, όταν ένα περιπολικό την παρέσυρε έξω από δημοτικό σχολείο.

Οι κραυγές πόνου του 12χρονου κοριτσιού μετά το τροχαίο ατύχημα στη Σαλαμίνα κόβουν την ανάσα και αποτυπώνονται στο βίντεο που εξασφάλισε το Star.

Είναι η στιγμή που παρασύρεται από περιπολικό της Αστυνομίας, λίγο μετά τις 7:20 το απόγευμα. Κάμερα ασφαλείας καταστήματος, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, καταγράφει τα πρώτα περιπολικά που φτάνουν στο σημείο και την κινητοποίηση για τη μεταφορά του τραυματισμένου παιδιού άμεσα στο νοσοκομείο.

Το σημείο όπου έγινε το ατύχημα βρίσκεται ακριβώς μπροστά στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Σαλαμίνας. Εκεί υπάρχει «έξυπνη» διάβαση με έγχρωμες διαγραμμίσεις και κάμερα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το παιδί πήγε να περάσει απέναντι όταν παρασύρθηκε από το περιπολικό της Αστυνομίας, το οποίο έφερε συμβατικές πινακίδες.

Οι αστυνομικοί της Τροχαίας Σαλαμίνας συλλέγουν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται στον συγκεκριμένο δρόμο. 

Συνελήφθη ο αστυνομικός που οδηγούσε – ΕΔΕ για τα αίτια του ατυχήματος

Ο αστυνομικός που οδηγούσε συνελήφθη. Η Τροχαία Σαλαμίνας, που διεξάγει την Ένορκη Διοικητική Εξέταση, συγκεντρώνει μαρτυρίες προκειμένου να εξακριβώσει από ποιο σημείο η 12χρονη προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο, αλλά και την ταχύτητα του περιπολικού.

Η 12χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, με κάταγμα στο πόδι της.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ήμουν στο μπάνιο», κατέθεσε ο σύντροφος της 24χρονης στον Πειραιά που έκανε βουτιά θανάτου από τον 7ο όροφο πολυκατοικίας
Αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε κάποια αναστάτωση ούτε κάποια σημάδια πάλης, ενώ θα εξεταστεί και η σορός της άτυχης κοπέλας
Πειραιάς
Στην Ασφάλεια ο 50χρονος σύντροφος της 24χρονης που έπεσε από την πολυκατοικία στον Πειραιά – Τι εξετάζουν οι αρχές
Οι Αρχές θέλουν να διαπιστώσουν αν υπάρχουν ίχνη πάλης στον 50χρονο και στην 25χρονη – Για αγαπημένο ζευγάρι μιλάνε οι γείτονες - Ο 50χρονος φέρεται να είπε πως ήταν στο μπάνιο όταν έγινε η τραγωδία
Πειραιάς
22