Ελλάδα

Στάθης Ψάλτης: Συγκλονισμένος ο αδελφός του – “Να τον αγαπάτε”

Συγκλονιστικά είναι τα πρώτα λόγια του αδελφού του Στάθη Ψάλτη, Γιάννη Ρώτα, λίγες ώρες μετά το θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού από την επάρατη νόσο στην εντατική του νοσοκομείου Άγιος Σάββας.

Το καλύτερό παιδί, ο καλύτερος άνθρωπος της γης, βοήθαγε όλο τον κόσμο. Άδικο δεν είναι;“. Αυτά είναι τα πρώτα λόγια του αδελφού του Στάθη Ψάλτη, ο οποίος μίλησε στο newsit.gr.

“Αυτό το παιδί που έχει προσφέρει τόσα,σε όλους συμπαραστεκόταν”, λέει με τρεμάμενη φωνή ο αδελφός του πολυαγαπημένου καλλιτέχνη, Γιάννης Ρώτας και στέλνει μήνυμα σε όλους τους θαυμαστές του Στάθη Ψάλτη αδυνατώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

Να τον αγαπάνε και να τον λατρέψουν γιατί ήταν ένα λατρευτό παιδί“, καταλήγει ο κ. Ρώτας ο οποίος βρίσκεται καθοδόν για το νοσοκομείο προκειμένου να αποχαιρετήσει τον αδελφό του.

Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
ΕΥΔΑΠ: «Ο αγωγός της Αίγινας δεν εμπίπτει στην ευθύνη μας – Άμεση λύση με τη συνδρομή της εταιρείας»
Η ΕΥΔΑΠ τονίζει ότι σε συνεργασία με τον Δήμο Αίγινας προχωρά εναλλακτική λύση υδροδότησης του νησιού, με στόχο την όσο το δυνατόν ταχύτερη και ασφαλή πρόσβαση των κατοίκων σε πόσιμο νερό
ΕΥΔΑΠ
Προσποιήθηκε τον υπάλληλο εταιρείας ηλεκτρισμού και «μπούκαρε» σε σπίτι: Καρέ – καρέ η στιγμή που αρπάζει σακούλα γεμάτη με μετρητά και τιμαλφή
Οι δράστες παριστάνουν ακόμη και τους γιατρούς, ζητώντας χρήματα για δήθεν έκτακτη ανάγκη και ζητούν και τους κωδικούς τραπεζικών καρτών, υποδυόμενοι ακόμη και τους λογιστές
Ληστεία
Δήμαρχος ρωσικής πόλης πίσω από εμπρηστική επίθεση στα Χανιά – Η εντολή για «μπουρλότο» στο πλαίσιο εκβιασμού και το διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ.
Η επίθεση έγινε σε κατοικημένη και τουριστική περιοχή και σύμφωνα με την Αστυνομία, έβαλε σε κίνδυνο περιοίκους και διερχόμενους
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ