Πολιτική

Το χαριτωμένο αδέσποτο σκυλάκι που βρήκε και μάζεψε ο Μητσοτάκης [pic]

Στον αρχαιολογικό χώρο της Μίεζας βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης χθες (23.04.2017). Εκεί συνάντησε μία χαριτωμένη σκυλίτσα την οποία αποφάσισε να πάρει υπό την προστασία του.

 

“Την βρήκαμε στο αρχαιολογικό χώρο της Μιεζας. Την πήραμε μαζί μας την βάλαμε στο αυτοκίνητο με σκοπό να την φέρουμε στην Αθήνα αλλά μέχρι να φτάσουμε Βέροια υιοθετήθηκε από μια οικογένεια που ξέρουμε ότι θα την φροντίσουν” έγραψε στο Instagram του ανεβάζοντας σε story το χαριτωμένο ζωάκι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημοσκόπηση Marc: Ακρίβεια και νέα κόμματα αλλάζουν τις ισορροπίες – Μάχη για τη δεύτερη θέση θα δώσουν Τσίπρας και Καρυστιανού
Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης η Βουλή θα μπορούσε να είναι επτακομματική ή ακόμη και εννεακομματική, ανάλογα με τις εξελίξεις των επόμενων μηνών
καλπη
Ο Αλέξης Τσίπρας εξηγεί γιατί δεν συμμετείχε στο ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΙ: Δεν θα νομιμοποιήσω τη δολοφονία χαρακτήρα μου
«Δε μου δίνετε κανένα λόγο να εμπιστευτώ, ούτε στο ελάχιστο, ότι θα έχετε μια αντικειμενική προσέγγιση στα γεγονότα του 2015 και ότι σκοπός σας δεν θα είναι και σήμερα, να επιμείνετε στη συκοφαντία»
Αλέξης Τσίπρας 23
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τέλος στα ψιλά γράμματα και σε παράτυπες πρακτικές για τα δάνεια μέχρι 100.000 ευρώ
«Πλέον, ορίζεται ανώτατο ύψος που μπορεί να φτάσει ένα καταναλωτικό δάνειο όταν το ξεχρεώνεις και θα είναι μεταξύ 30%-50% πάνω από το κεφάλαιο το οποίο δανείστηκε ο συναλλασσόμενος με την τράπεζα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 32