Πολιτική

Αιφνιδιαστική επίσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη στο Νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία” [vid]

Περίπου στις 19.30, το απόγευμα της Πέμπτης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε αιφνιδιαστική επίσκεψη στο Νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία", όπου συνομίλησε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

 

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σε ανάρτησή του στο facebook: “Νιώθω περήφανος για το έργο γιατρών και νοσηλευτών στα νοσοκομεία.

Επισκέφθηκα σήμερα το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», σε ώρα εφημερίας. Το συγκρότημα των παιδιατρικών νοσοκομείων «Αγ. Σοφία» και «Π. & Α. Κυριακού» αποτελεί για τα παιδιά την αιχμή του Εθνικού Συστήματος Υγείας.
Την απουσία πολλές φορές της Πολιτείας στην υποστήριξη των δυο νοσοκομείων, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια της κρίσης, την έχει καλύψει η ιδιωτική πρωτοβουλία.

Στο πλαίσιο αυτό, έχουν γίνει σημαντικές δωρεές από ιδιώτες. Κάτι που έμπρακτα αποδεικνύει ότι στοχευμένες και καλά οργανωμένες ιδιωτικές δωρεές μπορούν να αναβαθμίσουν σε σημαντικό βαθμό τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό και τις κτιριακές εγκαταστάσεις.
Παράδειγμα που πρέπει να ακολουθήσει κάθε πολιτική ηγεσία και για τα υπόλοιπα νοσοκομεία προκειμένου να αναβαθμιστεί το σύστημα υγείας.

Την ίδια στιγμή, όμως, είναι αναγκαία η συγχώνευση των δυο αυτών παιδιατρικών νοσοκομείων. Η ενιαία διοικητική λειτουργία τους θα εξοικονομήσει πόρους και θα βελτιώσει περαιτέρω τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας στον παιδικό πληθυσμό της χώρας.

Για μια ακόμη φορά διαπίστωσα ότι το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του νοσοκομείου καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να παρέχει υψηλές υπηρεσίες υγείας.
Θέλω να το τονίσω, επίσης, ότι είναι αναγκαίες οι στοχευμένες προσλήψεις στον ευαίσθητο τομέα της υγείας με προτεραιότητα στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Επιχείρηση επαναπροσέγγισης της μεσαίας τάξης μέσω ΔΕΘ – Πακέτο μέτρων ακόμα και 2 δισ. ευρώ
Με τις ανακοινώσεις, το Μέγαρο Μαξίμου επιδιώκει να εκπέμψει ένα μήνυμα επανεκκίνησης και παράλληλα ένα μήνυμα ότι η επιστροφή του μερίσματος στους πολίτες είναι προτεραιότητα για την κυβέρνηση
O Κυριάκος Μητσοτάκης 3
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμάζει το «πακέτο» της ΔΕΘ: Στο τραπέζι ρυθμίσεις για ενοίκια, φορολογία και «προσωπική διαφορά» συνταξιούχων
Ο Κ. Μητσοτάκης θα δώσει έμφαση και στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την ενίσχυση της θέσης της χώρας στη διεθνή «σκακιέρα», όπως και για την αμυντική θωράκιση της χώρας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 134
Άδωνις Γεωργιάδης για τις παράνομες συνταγογραφήσεις: Καμία τέτοια παράνομη συμπεριφορά δεν έχει θέση στο ΕΣΥ
«Έχουμε δώσει και δίνουμε διαρκώς οδηγίες στους ιατρούς του ΕΣΥ να προσέχουν την μυστικότητα των κωδικών τους, για το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης»
Ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης 4