Ελλάδα

Αρτέμης Σώρρας: Θέλει συμβιβασμό – Θα καταθέσει 23.000 ευρώ

Μπορεί ο ίδιος ο Αρτέμης Σώρρας να παραμένει άφαντος, ωστόσο, συνεχίζει να κάνει δηλώσεις μέσω δικών του ανθρώπων. Σήμερα, έγινε γνωστό μέσω του δικηγόρου του, ότι ο "τρισεκατομμυριούχος" θέλει συμβιβασμό με τον πρώην κουμπάρο του Φώτη Λεπίδα που τον είχε μηνύσει επειδή του έκλεψε 100.000 ευρώ.

 

Μάλιστα, ο “εθνοσωτήρας” προτίθεται να καταθέσει 23.000 ευρώ στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, τα οποία αναμένεται να καταθέσει ο δικηγόρος και μέλη της “Ελλήνων Συνέλευσις” την Δευτέρα (27.03.2017).

Ωστόσο, αυτά τα λεφτά δεν πρόκειται σε δικαστικό επίπεδο να αλλάξουν κάτι. Για να γλιτώσει την φυλακή ο Σώρρας θα πρέπει να γίνει νέα δίκη, η οποία θα “ακυρώνει” την προηγούμενη δικαστική απόφαση. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Σώρρας καταδικάστηκε στις 17.03.2017 όπως και η σύζυγός του σε 8 χρόνια κάθειρξη με την κατηγορία της υπεξαίρεσης σε βαθμό κακουργήματος με την ποινή να μην επιδέχεται αναστολή.

Από τότε αγνοείται η τύχη του… με τις Αρχές να πιστεύουν ότι το ζευγάρι έχει βρει καταφύγιο κάπου στην Πάτρα. Μάλιστα, ο καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας “εμφανίστηκε” χθες (23.03.2017) αυτή τη φορά με δήλωση που έκανε αποκλειστικά στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon.

“Είμαι αθώος… Βρίσκομαι πάντα εδώ και θα ξαναμιλήσω. Είμαι κοντά στους ανθρώπους που με αγαπούν. Δεν περιφρονώ τη Δικαιοσύνη. Άλλωστε η Δικαιοσύνη το 2013 με δικαίωσε… Σε λίγες ημέρες θα κάνω νέα ανακοίνωση ο ίδιος. Έχω δεχθεί σοβαρές απειλές και επιθέσεις, τόσο εγώ όσο και ο πολιτικός μας φορέας. Γιατί δεν παρενέβη η Δικαιοσύνη;”, λέει μεταξύ άλλων ο Αρτέμης Σώρρας.

Στη συνέχεια στέλνει μήνυμα στον κουμπάρο του, Φώτη Λεπίδα, για τις καταγγελίες σε βάρος του: “Είμαι αθώος. Δεν έχω καμία σχέση με την κατηγορία. Είμαι εντελώς αθώος. Δεν οφείλω χρήματα. Ας λέει ό,τι θέλει…”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δολιοφθορά με πινέζες σε μετασχηματιστές της ΔΕΗ στη Μεταμόρφωση - Έμειναν χωρίς ρεύμα 10 τετράγωνα
Εδώ και 20 ημέρες στην περιοχή της Μεταμόρφωσης έχουν σημειωθεί και άλλα παρόμοια περιστατικά, με τα συνεργεία να εργάζονται αρκετές ώρες προκειμένου να αποκαταστήσουν ζημιές και ηλεκτροδότηση
Η πινέζα στον πίνακα της ΔΕΗ
Απεργία ταξί σήμερα: Κίτρινη αυτοκινητοπομπή προς το υπουργείο Μεταφορών από τους οδηγούς – Δείτε βίντεο
«Σκοπός να περικυκλώσουμε το Υπουργείο για 48 ώρες, ζητώντας οπωσδήποτε συνάντηση με τον κύριο Κυρανάκη, που αρνείται να μας δει», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος
Ταξί