Κόσμος

Απίστευτο επεισόδιο ανάμεσα σε πολίτη και τον εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου! [vid]

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε ανάμεσα σε μια 33χρονη αμερικανίδα ινδικής καταγωγής και τον εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου Σον Σπάισερ μέσα σε ένα μαγαζί της Apple.

 

Όλα έγιναν στην Ουάσινγκτον η Σρι Τσόαν, μόλις είδε τον Σπάισερ σήκωσε το κινητό της τηλέφωνο και τον ρώτησε: «Πώς είναι να δουλεύει κανείς για έναν φασίστα;» φυσικά αναφερόμενη στον Ντόναλντ Τραμπ. Τότε, ο Σπάισερ της απάντησε: «Είναι τόσο εξαιρετική αυτή η χώρα που σας επιτρέπει να είστε εδώ».

Η 33χρονη γυναίκα επέμενε με τον Σπάισερ να χαμογελάει αμήχανα. Τον ρώτησε ξανά: «Βοηθήσατε κι εσείς στο θέμα με τη Ρωσία; Είστε κι εσείς εγκληματίας; Έχετε διαπράξει κι εσείς προδοσία, επίσης, όπως ο πρόεδρος; Τι μπορείτε να μου πείτε για τη Ρωσία, κύριε υπουργέ;»

Ο Σπάισερ πλέον προσπαθούσε να ξεφύγει και είπε σχεδόν τρέχοντας: «Σας ευχαριστώ πολύ», ενώ η ινδικής καταγωγής αμερικανίδα του φώναζε: «Το ξέρετε ότι δουλεύετε για έναν φασίστα, έτσι;»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ισραήλ θα συνεχίσει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Γάζα παρά τη δέσμευση της Χαμάς να απελευθερώσει έναν όμηρο
«Οι τυχόν διαπραγματεύσεις θα διεξαχθούν «υπό τα πυρά (…) μέχρι την επίτευξη όλων των πολεμικών στόχων» του Ισραήλ ανακοινώθηκε από το γραφείο του Μπέντζαμιν Νετανιάχου
Ένα ισραηλινό τανκ κάνει ελιγμούς στη Γάζα