Κόσμος

Ο πρώτος νεκρός του Τραμπ – Απελάθηκε στο Μεξικό και αυτοκτόνησε

Ένας Μεξικανός αυτοκτόνησε μόλις λίγα λεπτά αφού απελάθηκε από τις ΗΠΑ πέφτοντας από μια γέφυρα στην Τιχουάνα στο βορειοδυτικό Μεξικό, όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.

Ο άνδρας, που απελάθηκε από τις ΗΠΑ στις 08:20 τοπική ώρα, «έπεσε από μια γέφυρα» που βρίσκεται λίγα μέτρα από τα σύνορα, εξήγησε ο Μάρκο Αντόνιο Σοτομαγιόρ τοπικός αξιωματούχος αρμόδιος για τη δημόσια ασφάλεια.

Σύμφωνα με την ταυτότητα που βρέθηκε στη σορό, ο άνδρας ονομάζεται Γκουανταλούπας Ολίβας Βαλένσια, 44 ετών, με καταγωγή από την Πολιτεία Σιναλόα στο βορειοδυτικό Μεξικό, μια περιοχή όπου μαίνονται βίαιες συγκρούσεις που συνδέονται με τη διακίνηση ναρκωτικών.

Όπως δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες, ο άνδρας έμοιαζε «πολύ τρομαγμένος μετά την απέλασή του σε αυτή την πόλη όπου δεν γνώριζε κανέναν».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Διπλωματικό θρίλερ στη Μέση Ανατολή: Άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ προτείνει το Ιράν, συνομιλίες για πυρηνικά αργότερα
Στη Ρωσία έφτασε ο υπουργός εξωτερικών του Ιράν Αμπάς Αραγτσί για επαφές με τον Βλαντιμίρ Πούτιν - Οι ΗΠΑ θέλουν το Ιράν να αναστείλει τον εμπλουτισμό ουρανίου για τουλάχιστον μία δεκαετία
Τάνκερ κοντά στα Στενά του Ορμούζ
Στα γαλανόλευκα η 5η λεωφόρος του Μανχάταν για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου
Η Ομογένεια της Αμερικής τίμησε την 205η επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας - Την Ελλάδα εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, καθώς και οι βουλευτές Αθανάσιος Παπαθανάσης (ΝΔ) και Γιώργος Γαβρήλος (ΣΥΡΙΖΑ)
Screenshot
10