Κόσμος

Κτηνωδία! Εξορκισμός και φριχτά βασανιστήρια για “να διώξουν τον διάβολο”! [vid]

Μια 44χρονη Νοτιοκορεάτισσα καταδικάστηκε σήμερα σε κάθειρξη 6 ετών από γερμανικό δικαστήριο για τον θάνατο της εξαδέλφης της κατά τη διάρκεια ενός εξορκισμού, το 2015.

Το δικαστήριο της Φραγκφούρτης χαρακτήρισε “τραγικό γεγονός” το μαρτύριο του θύματος, μιας γυναίκας 41 ετών. Οι συγγενείς της την είχαν κλείσει στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου, την είχαν δέσει στο κρεβάτι, την χτυπούσαν και της προκαλούσαν ασφυξία επί δύο ώρες, στις 5 Δεκεμβρίου 2015, σύμφωνα με το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων DPA.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η 44χρονη έπαιξε καθοριστικό ρόλο στον εξορκισμό και είχε “δικαίωμα ζωής και θανάτου” πάνω στην εξαδέλφη της. Μάλιστα εκείνη ήταν που της είχε βάλει στο στόμα ένα πανί και μια κρεμάστρα.

Το δικαστήριο επέβαλε επίσης ποινές φυλάκισης ενάμιση και δύο ετών με αναστολή στον γιο και την κόρη της 44χρονης, στον γιο του θύματος και σε έναν άλλο εξάδελφο, ηλικίας 16 ετών.

Ενώ βρίσκονταν και οι έξι στο ξενοδοχείο, μέσα στη νύχτα η 41χρονη άρχισε να μιλάει μόνη της και να αυτοτραυματίζεται. Οι υπόλοιποι θεώρησαν ότι “είχε καταληφθεί από δαίμονες” και αποφάσισαν να την εξορκίσουν για “να διώξουν τον διάβολο”. Η γυναίκα πέθανε από ασφυξία, αφού “της ασκήθηκε πίεση στο στήθος” και την χτύπησαν στον λαιμό.

“Δεν έχω ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο” είχε δηλώσει στους δημοσιογράφους η εισαγγελέας Νάντια Νίζεν μετά τη σύλληψη των υπόπτων.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Θρίλερ στη Νέα Υόρκη: 34χρονος βρέθηκε μαχαιρωμένος – Ύποπτος ο σύζυγός του
Το θύμα φέρεται πως είχε καταγγείλει τουλάχιστον 9 φορές τον σύζυγό του για ενδοοικογενειακή βία - Ο 40χρονος ισχυρίστηκε πως όντως τσακώθηκαν το προηγούμενο βράδυ και λίγες ώρες μετά τον βρήκε νεκρό
Άνδρες
Ο Νετανιάχου δεν σταματάει τον πόλεμο και σχεδιάζει τον πλήρη έλεγχο της Γάζας: «Επιχειρήσεις ακόμη και σε περιοχές όπου κρατούνται όμηροι»
«Η απόφαση ελήφθη, το Ισραήλ προχωρά στην κατάληψη της Γάζας», αναφέρουν ανώτατοι αξιωματούχοι - Κόντρα ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τον υπουργό Άμυνας - Αβέβαιο το μέλλον των αμάχων
Μπέντζαμιν Νετανιάχου 2
Ο Τραμπ μπλοκάρει το μποϊκοτάζ σε ισραηλινές επιχειρήσεις: Απειλεί πολιτείες πως θα χάσουν κονδύλια για φυσικές καταστροφές
Η απόφαση αυτή στοχεύει το κίνημα Boycott, Divestment, Sanctions- BDS, μια εκστρατεία που έχει σχεδιαστεί για να ασκήσει οικονομική πίεση στο Ισραήλ προκειμένου να τερματίσει την κατοχή του στα εδάφη της Παλαιστίνης
Ντόναλντ Τραμπ