Συμβαίνει τώρα:
Athens Santa Run 2025: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα στην Αθήνα μέχρι τις 11 το πρωί
Κόσμος

IPhone8: 10 χρόνια μετά το πρώτο iPhone! Ασύρματη φόρτιση και τεχνολογία OLED

Πολλές είναι οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα σχετικά με τα χαρακτηριστικά που πιθανόν θα έχει η επόμενη συσκευή κινητής τηλεφωνίας της Apple, το iPhone 8.

Οι επικρατέστερες -και πιο πιθανές- είναι ότι το νέο κινητό ενδέχεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους, σηματοδοτώντας τα 10 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου iPhone. Μία ακόμα φήμη θέλει το νέο smartphone της Apple να έχει την υψηλότερη τιμή από οποιοδήποτε άλλο μοντέλο έχει κυκλοφορήσει η εταιρεία μέχρι στιγμής, αφού εικάζεται ότι θα κοστίζει πάνω από 1000 δολάρια (περίπου 940 ευρώ).

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα τεχνολογίας The Inquirer, η Apple πιθανόν θα κυκλοφορήσει τρεις εκδόσεις του νέου iPhone με διαφορετικές διαγώνιους στην «πανοραμική» οθόνη: 4,7 ίντσες, 5,5 ίντσες και 5,8 ίντσες. Επιπλέον ο σχεδιασμός της νέας συσκευής θα περιλαμβάνει περίβλημα εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο «από γυαλί», ενώ η οθόνη θα ενσωματώνει τεχνολογία OLED.

Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά θα είναι η υποστήριξη ασύρματης φόρτισης, ενώ θα υπάρχει αισθητήρας αφής για την αναγνώριση του κατόχου. Τέλος το «Pro» μοντέλο του επερχόμενου iPhone 8 θα διαθέτει κυρτή οθόνη αφής.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αστυνομικοί πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν 26χρονο που απειλούσε με μαχαίρι περαστικούς στην Κορσική
Οι αστυνομικοί προσπάθησαν αρχικά να χρησιμοποιήσουν ένα όπλο τέιζερ για να ακινητοποιήσουν τον 26χρονο και όταν απέτυχαν ένας από αυτούς τον πυροβόλησε πολλές φορές
Πυροβολισμοί στην Κορσική
5
Ο Ζελένσκι «ρίχνει το γάντι» στον Τραμπ: Μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να πιέσουν τη Ρωσία να τελειώσει τον πόλεμο στην Ουκρανία
Η Ουκρανία θα στηρίξει την πρόταση των ΗΠΑ για τριμερείς συνομιλίες, εφόσον κάτι τέτοιο διευκολύνει την ανταλλαγή αιχμαλώτων και ανοίξει τον δρόμο για μια σύνοδο κορυφής
Ντόναλντ Τραμπ / Βολοντίμιρ Ζελένσκι