Πολιτική

Πατρινό Καρναβάλι 2017: Ο Δήμαρχος Πάτρας βγάζει selfie με καρναβαλιστές [pics]

Από πεζοδρόμιο παρακολούθησε τη νυχτερινή παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού, ο Δήμαρχος Πάτρας, Κώστας Πελετίδης, ενώ ούτε φέτος αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με δημότες της πόλης αλλά και επισκέπτες του Καρναβαλιού.

Το όνομα του Κώστα Πελετίδη, έγινε ευρύτερα γνωστό τις τελευταίες μέρες, καθώς ο Δήμαρχος Πάτρας εκλεγμένος με το ΚΚΕ, σύρθηκε σε δίκη μετά από μήνυση του Χρυσαυγίτη, Μιχάλη Αρβανίτη γιατί δεν διευκόλυνε τις προεκλογικές δραστηριότητες της νεοναζιστικής οργάνωσης. Δίκη στην οποία αθωώθηκε παμψηφεί.

Εκτός όμως από τον Δήμαρχο και η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη συμμετέχει στο Καρναβάλι με το πλήρωμα του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου.

ΠΗΓΗ: tempo24.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: Δεν θα επιτρέψω η χώρα μου να περάσει κρίση σαν αυτή που μας γονάτισε το 2015 – Μερτς: Έχουμε τεράστιο σεβασμό για την Ελλάδα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο πρώτος ευρωπαίος ηγέτης που επισκέφθηκε την Καγκελαρία μετά την εκλογή Μερτς
Κυριάκος Μητσοτάκης και Φρίντριχ Μερτς 22
Ανανεώθηκε πριν 4 ώρες
Μαρινάκης για την έκθεση Καρώνη για τα Τέμπη: «Σήμερα το αφήγημα της συγκάλυψης σύσσωμης της αντιπολίτευσης κατέρρευσε με κρότο»
«Σήμερα ως προς την πραγματογνωμοσύνη μπαίνει ένα επίσημο με στοιχεία με τεκμηρίωση και επιστημονικά δεδομένα τέλος στην πιο χυδαία προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης»
Ο Παύλος Μαρινάκης 8
Η γκρίνια στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, τα «αγκάθια» στον δρόμο για το συνέδριο και οι «παιδικές αρρώστιες της αριστεράς»
Η εσωκομματική αντιπολίτευση ασκεί κριτική στην ηγεσία του κόμματος, παρά το γεγονός ότι όλοι αντιλαμβάνονται ότι δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για διαφωνίες. 
Ο Παύλος Πολάκης, ο Σωκράτης Φάμελλος και ο Νίκος Παππάς
Δημοσκόπηση Interview: Στις 15,9 μονάδες η διαφορά ΝΔ με ΠΑΣΟΚ – Στην τέταρτη θέση έπεσε η Πλεύση Ελευθερίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση στο ερώτημα «ποιον πολιτικό αρχηγό εμπιστεύεστε περισσότερο για τη διακυβέρνηση της χώρας», ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο «κανένας»
Κάλπη με ψηφοδέλτια στις εκλογές 7