Ελλάδα

Εξελίξεις με το ακυβέρνητο πλοίο “Μυρτιδιώτισσα”

Μετά από αρκετές ώρες ξεκίνησε, από το στενό του Αρτεμισίου κοντά στον Παγασητικό Κόλπο, η ρυμούλκηση του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου “Μυρτιδιώτισσα”. Το πλοίο παρέμενε από το μεσημέρι ακυβέρνητο λόγω μηχανικής βλάβης.

Το πλοίο, με 21 επιβάτες και 32 άτομα πλήρωμα, ρυμουλκείται από το «Χρήστος 17» προς το λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου, συνοδεία δύο πλωτών του Λιμενικού Σώματος.

Οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία και όταν φθάσουν στο λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου θα πρωθηθούν στους προορισμούς τους με μέριμνα της διαχειρίστριας εταιρείας. Στην περιοχή ο καιρός είναι καλός, ενώ πνέουν βορειονατολικοί άνεμοι έντασης 3 με 4 μποφόρ.
 
Το πλοίο είχε αποπλεύσει στις 13:00 από το λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου, με προορισμό τη Σκιάθο, τη Σκόπελο και την Αλόννησο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη 19χρονος για revenge porn σε βάρος ανήλικης – Την απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει και θα δημοσιεύσει προσωπικά της βίντεο
Η 17χρονη κατέθεσε μήνυση σε βάρος του 19χρονου ο οποίος την απειλούσε ότι θα μοιραστεί με φίλους της και την οικογένειά της βίντεο σεξουαλικής τους συνεύρεσης
iStock 5
Γυναίκα έκανε τελετές και μάγια για να κρατήσει τον πρώην σύζυγό της – «Έδωσε 350 ευρώ για να τον κάνει σκλάβο της»
«Η πρώην σύζυγός σου διαβάζει ξόρκια και μάγια για σένα και σε ένα μήλο τοποθετεί καρφίτσες» έγραψε άγνωστη γυναίκα στον άνδρα που καταγγέλλει την πρώην γυναίκα του για μάγια
Βουντού