Πολιτική

Έξαλλος ο Γιώργος Σουφλιάς όταν είδε στην τηλεόραση τον Αλέξη Τσίπρα

H εικόνα του Αλέξη Τσίπρα στα εγκαίνια της Εθνικής Οδού Αθηνών - Πατρών ήταν αρκετή για να εκνευρίσει αφάνταστα τον πρώην υπουργό και ισχυρό πολιτικό άντρα της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργο Σουφλιά.

Ο πρώην υπουργός μπορεί να έχει αποσυρθεί από την πολιτική ζωή, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις.

Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, ο Θεσσαλός πολιτικός βλέποντας τον πρωθυπουργό να εγκαινιάζει το τμήμα της Εθνικής Οδού Αθηνών-Πατρών έγινε έξαλλος, αφού δεν έκανε καμία αναφορά σε εκείνους που έβαλαν τη σφραγίδα τους για να ξεκινήσει το έργο, όπως ήταν ο κ. Σουφλιάς.

Το έργο αυτό άλλωστε είχε προκηρυχθεί το 2007 και επρόκειτο να παραδοθεί το 2011 εάν δεν είχε μεσολαβήσει η κρίση.

Συνεργάτες μάλιστα του πρώην υπουργού έλεγαν χαρακτηριστικά πως “καπελώνουν έργα και κάνουν εγκαίνια με ξένα κόλλυβα”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργιάδης σε Ακρίτα: Προετοιμαστείτε να έρθετε στο δικαστήριο για τις ανυπόστατες κατηγορίες που εκστομίζετε
«Η ανάρτηση σας θα μείνει στην νεότερη ελληνική Ιστορία ως μνημείο κυνισμού, αυταρχισμού και κυβερνητικής αυθαιρεσίας», απαντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Άδωνις Γεωργιάδης και Έλενα Ακρίτα 6
Ποινικές κι αστικές συνέπειες για τους δράστες επιθέσεων στα Πανεπιστήμια - Κυρώσεις και στα Ιδρύματα που δεν συμμορφώνονται με τον νόμο
Μέσα στις επόμενες ημέρες οι προτάσεις του υπουργείου Παιδείας για την ασφάλεια στα Πανεπιστήμια. «Οδηγός» τα μέτρα που εφαρμόστηκαν στα γήπεδα
Κυριάκος Μητσοτάκης 13
Μαρινάκης για την έκθεση για την Ελευθερία του Τύπου: Διασπορά fake news από τον ΣΥΡΙΖΑ
«Η Task Force για την Ασφάλεια των Δημοσιογράφων είναι ολοκληρωμένος θεσμός με μηχανισμό πολιτικής διαβούλευσης, συμμετοχή επαγγελματικών ενώσεων, αστυνομίας, δικαστικών λειτουργών και δημοσιογράφων»
Ο Παύλος Μαρινάκης