Πολιτική

Το μήνυμα της Μανταλένας Παπαδοπούλου για τα Χριστούγεννα

"Οι Έλληνες μπορούμε να τα καταφέρουμε να βγούμε από την οικονομική κρίση το γρηγορότερο δυνατό", τονίζει η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου, στο μήνυμα της για τη γιορτή των Χριστουγέννων.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Το μήνυμα της γέννησης του Χριστού που γιορτάζουμε αυτές τις Άγιες ημέρες είναι μήνυμα Αγάπης, Αλληλεγγύης και Ελπίδας.

Το πνεύμα των Χριστουγέννων υπερβαίνει τις αντιξοότητες της σκληρής καθημερινότητας και έχει τη δύναμη να απαλύνει τις κάθε είδους «τοξικές» συνέπειές της.

Ας αφήσουμε να επικρατήσει το πνεύμα των Χριστουγέννων, της αγάπης, της συμπόνιας και της αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας, κυρίως προς εκείνους που επιβιώνουν κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες και δοκιμάζονται σκληρά.

Η αλληλεγγύη, η ομοψυχία, μαζί με το κοινό όραμα, την πλούσια και ζωντανή πολιτιστική μας παράδοση και τη βαθιά πίστη ότι οι Έλληνες μπορούμε να τα καταφέρουμε να βγούμε από την οικονομική κρίση το γρηγορότερο δυνατό, αν αφήσουμε πίσω μας παλαιοκομματικές και παραπειστικές λογικές, αποτελούν τα θεμέλια για ένα ελπιδοφόρο μέλλον για την κοινωνία μας και τις μελλοντικές γενιές.

Το κλειδί του μέλλοντος το κρατάμε εμείς οι ίδιοι στα χέρια μας. Αρκεί να το χρησιμοποιήσουμε με «λογισμό και μ’ όνειρο».

Καλά Χριστούγεννα σε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες και στους ξενιτεμένους συμπατριώτες μας.

Χρόνια Πολλά».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Μετωπική» στη Βουλή για την τροπολογία για τον Άγνωστο Στρατιώτη: Δεν σβήνονται τα ονόματα θυμάτων των Τεμπών, αλλά δεν θα επιτραπεί να γραφούν ξανά
Με την ψήφιση της τροπολογίας σήμερα, περνά πλέον στην αρμοδιότητα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας η συντήρηση, η φροντίδα και η ανάδειξη του Μνημείου και του περιβάλλοντα χώρου
Το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη 70
Ένταση on air με τη Σοφία Βούλτεψη – «Μπορεί ένας νόμος να μην μας αρέσει γιατί είναι σκληρός αλλά η εφαρμογή των νόμων είναι για όλους»
«Οι συγγενείς των θυμάτων πρέπει να σεβαστούν τον νόμο γιατί αλλιώς πως θα ζητήσουν να εφαρμοστεί ο νόμος στο δικαστήριο;», διερωτήθηκε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας
Σοφία Βούλτεψη
16
Χρυσοχοΐδης σε Κωνσταντοπούλου: «Μας λέτε για “γνωστούς-άγνωστους”, χρόνια τώρα, καλλιεργώντας θεωρίες συνωμοσίας»
«Είναι πάρα πολύ παραβατικοί, και είναι πολύ δραστήριοι στο να προκαλούν ζημιές σε βάρος των πολιτών, είτε των περιουσιών τους, μέχρι το να ζημιώνουν το δικαίωμα του συνέρχεσθαι»
Μιχάλης Χρυσοχοϊδης
Δημοσκόπηση MARC: Προβάδισμα 16,5% για τη ΝΔ – Ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να εκφράσει καλύτερα την Κεντροαριστερά
Το μεγαλύτερο κόστος για την κυβέρνηση, οι πολίτες θεωρούν ότι έχει η ακρίβεια ενώ ακολουθούν τα Τέμπη και ο ΟΠΕΚΕΠΕ - Πρώτος ως καταλληλότερος για πρωθυπουργός παραμένει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
104
Μνημείο Άγνωστου Στρατιώτη: Ο καθαρισμός και η συντήρηση στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας – Αναλυτικά η τροπολογία
«Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα για τη συντήρηση, τη φροντίδα και την ανάδειξη του Μνημείου και του χώρου είτε με ίδια μέσα, είτε μέσω ανάθεσης σχετικών συμβάσεων»
Μνημείο Άγνωστου Στρατιώτη 19