Ελλάδα

Κλειστός μέχρι νεοτέρας ο σταθμός του Μετρό “Μέγαρο Μουσικής” [pics]

Μια βροχή δεν μας σώζει τελικά. Το αντίθετο συμβαίνει. Όπως στο σταθμό του Μετρό στο Μέγαρο Μουσικής, που παραμένει κλειστός εξαιτίας της χθεσινής (27.11.2016) βροχής.

Κορδέλες στα σκαλιά, κατεβασμένα ρολά και οι συρμοί του Μετρό να περνούν αλλά να μη σταματούν. Η βροχή της Κυριακής (27.11.2016) έφερε πλημμύρα στο σταθμό και έτσι από το πρωί της Δευτέρας (28.11.2016) είναι κλειστός για το κοινό. Που σημαίνει ότι οι συρμοί δεν σταματούν αλλά μόνο διέρχονται. Και όποιος θέλει να πάρει το Μετρό, είτε πρέπει να πάει στον Ευαγγελισμό είτε στο σταθμό “Αμπελόκηποι”.

Το πότε να ανοίξει ξανά ο σταθμός στο Μέγαρο Μουσικής είναι άγνωστο. Για την ώρα, συνεργεία της ΣΤΑΣΥ κάνουν απάντληση των υδάτων και εξαιτίας του μεγάλου όγκου νερού, η διαδικασία καθυστερεί.

Τα συνεργεία περιμένουν να στεγνώσει και το πάτωμα (γλιστράει περισσότερο το μάρμαρο γαρ), ενώ γίνονται και έλεγχοι ασφαλείας στα ηλεκτρολογικά του σταθμού.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Θύμιος Λυμπερόπουλος εισέβαλε μαζί με συνεργάτες του στο γραφείο του Κυρανάκη στο υπουργείο Μεταφορών
«Εδώ μέσα είστε όλοι υπαλληλίσκοι μου, 40 χρόνια μπαίνω σε αυτό το Υπουργείο όποτε θέλω», φέρεται πως είπε ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ κατά την εισβολή του στο υπουργείο
Θύμιος Λυμπερόπουλος 5