Ελλάδα

Τσάκωσαν 24χρονη στο Ελευθέριος Βενιζέλος – Είχε καταπιεί 965 γραμμάρια κοκαΐνης

Μια 24χρονη από τη Βενεζουέλα συνελήφθη στο διεθνή αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για εισαγωγή ποσότητας κοκαΐνης.

Στο πλαίσιο στοχευόμενων ελέγχων για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών, αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν την 24χρονη, η οποία αφίχθη αεροπορικώς στην Ελλάδα, προερχόμενη από το Σάο Πάολο Βραζιλίας, μέσω Ντουμπάϊ.

Η αλλοδαπή μετέφερε ποσότητα κοκαΐνης, με τη μέθοδο της κατάποσης, μέσα σε εκατό αυτοσχέδιες συσκευασίες, συνολικού βάρους 965 γραμμαρίων.

Επίσης, στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 300 δολαρίων ΗΠΑ και μία συσκευή κινητού τηλεφώνου.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι η 24χρονη αποτελεί μέλος ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης, από χώρες της Λατινικής Αμερικής προς την Ελλάδα.
Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Βρίσκουμε σκάγια στα ρούχα τους» λένε οι συγγενείς των παιδιών που δέχτηκαν επίθεση με καραμπίνα από 46χρονο στο Αίγιο
«Ο 46χρονος είπε ότι πυροβόλησε και δεν είδε τα παιδιά, εγώ το δέχομαι αλλά γιατί δεν πήγε την επόμενη μέρα να παραδοθεί; Γιατί έκρυψε το όπλο; Πυροβόλησε 4 παιδιά» λέει ο πατέρας του 15χρονου που τραυματίστηκε από σκαγια
Αίγιο
Ξεσπά η μητέρα της 25χρονης ΑμεΑ για την απόπειρα βιασμού στην Κυψέλη: «Ο 64χρονος ασελγούσε και δίπλα βρισκόταν η αδερφή της»
«Ήταν γυμνός και προσπαθούσε να με αγκαλιάσει και να μου ζητήσει συγγνώμη, σφράγισε ο εγκέφαλός μου με τις εικόνες που είδα και το παιδί μου» λέει η μητέρα της 25χρονης ΑμεΑ
Η μητέρα των 25χρονων ΑμεΑ στην Κυψέλη