Ελλάδα

ΓΕΝΟΠ για Γ.Σ. ΔΕΗ: Στα χέρια κρατικών επιχειρήσεων των δανειστών οι εταιρείες που θα εκποιηθούν

«Αποχωρήσαμε από τη Γενική Συνέλευση, κατά τη συνεδρίαση στο κτίριο του υπουργείου Οικονομικών, γιατί η επιλογή μας δεν είναι η σύγκρουση με τις δυνάμεις της αστυνομίας», αναφέρει η ΓΕΝΟΠ σε αποψινή ανακοίνωση μετά την ολοκλήρωση της γενικής συνέλευσης των μετόχων της ΔΕΗ η οποία έλαβε τις αποφάσεις για τον ΑΔΜΗΕ.

Η ΓΕΝΟΠ αναφέρει ότι «η κυβέρνηση και η διοίκηση της ΔΕΗ αναλαμβάνουν εξ΄ολοκλήρου την βαρύτατη ευθύνη εκποίησης μιας επιχείρησης στρατηγικής σημασίας» ενώ υποστηρίζει πως «οι επιχειρήσεις που θα εκποιηθούν θα «επανακρατικοποιηθούν» γιατί -όπως φαίνεται – θα καταλήξουν «στα χέρια» των κρατικών επιχειρήσεων των δανειστών».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ειρήνη Μουρτζούκου: Ψυχρή και αδυνατισμένη περνά τις ημέρες της στη φυλακή – «Θα υποδείξει άτομο για τον θάνατο του Παναγιωτάκη»
Η 25χρονη παιδοκτόνος επιμένει πως δεν εμπλέκεται στον θάνατο του μικρού Παναγιωτάκη - «Το επόμενο διάστημα θα σημειωθούν εξελίξεις», είπε ο δικηγόρος της
Ειρήνη Μουρτζούκου
Ο Tom Greenwood παραμένει σε ΜΕΘ μετά το τροχαίο στη Μύκονο – «Γκρέμισε την μάντρα και έπεσε στο κεφάλι του»
Κάτοικοι καταγγέλλουν πως ο δρόμος όπου τραυματίστηκε ο επιχειρηματίας είναι «καρμανιόλα» - Συγκρατημένη αισιοδοξία από την πλευρά γιατρών για το ότι θα καταφέρει να βγει από τη διασωλήνωση
Tom Greenwood