Πολιτική

Έγραψαν «Γερμανοτσολιάδες» έξω από το σπίτι της Αλεξίας Μπακογιάννη και του Ανδρέα Παπαδόπουλου (ΦΩΤΟ)

Τη φωτογραφία με το επίμαχο μήνυμα ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook ο ίδιος ο πρώην πολιτικός και νυν δημοσιογράφος Ανδρέας Παπαδόπουλος. "Λάθος πόρτα χτύπησαν" έγραψε.

5/7/15 ΟΧΙ ΔΕ ΞΕΧΝΑΜΕ και ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ήταν τα μηνύματα που έγραψαν άγνωστοι στον τοίχο του σπιτιού όπου μένει ο πρώην εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ και νυν δημοσιογράφος Ανδρέας Παπαδόπουλος με τη σύντροφό του και κόρη της Ντόρας Μπακογιάννη, Αλεξία.

Ο δημοσιογράφος, αποτύπωσε τα μηνύματα στον τοίχο του σπιτιού του και ανέβασε τη φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Facebook, συνοδεύοντάς την με το εξής μήνυμα: «Όπως και πέρυσι, παραμονές της μεγαλύτερης πολιτικής απάτης, έτσι και σήμερα που συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την παρωδία του δημοψηφίσματος, κάτι φασιστάκια, νομίζοντας ότι θα μας κάνουν να φοβηθούμε, μας έγραψαν αθλιότητες στον τοίχο του σπιτιού μας. Μάλλον λάθος “πόρτα” χτύπησαν. Σιγά μην κλάψουμε, σιγά μην φοβηθούμε!».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η ελληνική Δικαιοσύνη «επιταχύνεται» – Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προειδοποιεί: «Δεν θα αφήσουμε τον θόρυβο να επισκιάσει τις αλλαγές»
Ο Πρωθυπουργός παρουσίασε το νέο πρόσωπο της Δικαιοσύνης, ζητώντας νηφαλιότητα απέναντι στη συνωμοσιολογία και αναδεικνύοντας τα πρώτα μετρήσιμα αποτελέσματα των μεταρρυθμίσεων
Κυριάκος Μητσοτάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η προστασία της Δικαιοσύνης είναι ουσιαστικά η προστασία της ίδιας της Δημοκρατίας
«Για τον νέο δικαστικό χάρτη, πολλοί έλεγαν ότι αυτά στην Ελλάδα δε μπορούν να γίνουν. Αποδεικνύεται ότι έκαναν μεγάλο λάθος. Φτάσαμε με τρόπο αθόρυβο, σε μια νέα πραγματικότητα» είπε ο Πρωθυπουργός.
Κυριάκος Μητσοτάκης