Ελλάδα

Η Γερμανία είναι μαγκιά, κλανιά και κ…λος φινιστρίνι! Απίστευτη ατάκα Μίχαλου LIVE!

Το είπε όπως το σκέφτηκε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ και της Ένωσης Επιμελητηρίων και μάλιστα Live στον “αέρα” του ΣΚΑΙ!

Στη συζήτηση για το Brexit η κουβέντα ήρθε σε αντίστοιχη απόφαση για το Grexit μια απόφαση που όπως είπε ο κ. Μίχαλος η Ελλάδα δεν έχει τις υποδομές για να την υποστηρίξει, όμως στη συνέχεια η κουβέντα ξέφυγε… ο κ. Μίχαλος για να στηλιτεύσει τη στάση της Γερμανίας θυμήθηκε όπως είπε μια φράση που λένε στο χωριό του “μαγκιά, κλανιά και κ..λο φινιστρίνι, αυτό εκπέμπει η γερμανική Ευρώπη” είπε, και οι παρουσιαστές … έμειναν.
Δείτε το βίντεο:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών καταδικάζει «απερίφραστα» το περιστατικό βίας στη Νομική Σχολή με την εισβολή κουκουλοφόρων
«Φαινόμενα βίας είναι απολύτως καταδικαστέα, τόσο από το δικηγορικό σώμα, όσο και από κάθε πολίτη στο πλαίσιο μίας ευνομούμενης δημοκρατικής πολιτείας»
Ο φοιτητής που τραυματίστηκε στην επίθεση κουκουλοφόρων στη Νομική