Ελλάδα

Τα γκράφιτι της Αθήνας σε έκθεση φωτογραφίας στην Πλάκα

"Η σύγχρονη πρωτεύουσα για την τέχνη του δρόμου στην Ευρώπη", είναι ο τίτλος της έκθεσης φωτογραφίας της φωτορεπόρτερ Rachel Harpaz που φιλοξενείται στην Πλάκα.

Πρόκειται για φωτογραφίες που απεικονίζουν τα καλύτερα γκράφιτι στο κέντρο της πόλης και αφορά καλλιτέχνες που αρνούνται να εγκλωβιστούν στις παραδοσιακές Γκαλερί και επιλέγουν έναν ιδιαίτερο τρόπο έκφρασης που συνδέεται περισσότερο με την ελευθερία έκφρασης και με τα χρώματα της πόλης.

Η Rachel Harpaz περιπλανήθηκε με το φακό της στις γειτονιές της Αθήνας για να υποστηρίξει με τις φωτογραφίες της ό,τι δίκαια χαρακτηρίζεται η Αθήνα ως η σύγχρονη πρωτεύουσα της τέχνης του δρόμου στην Ευρώπη. Η έκθεση θα διαρκέσει εως τις 18 Ιουνίου και φιλοξενείται στον ιδιωτικό χώρο Smart Box.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Με έλεγε τεμπέλη, εκνευρίστηκα και την κάρφωσα με κουζινομάχαιρο πολλές φορές» λέει ο 21χρονος μητροκτόνος της Λάρισας
Ο ξάδερφός του υποστηρίζει ότι πήγε σπίτι γιατί του ζήτησε να τον βοηθήσει να πετάξουν κάτι μπάζα και πως όταν κατάλαβε ότι η θεία του ήταν νεκρή έβαλε τις φωνές
Το θύμα και ο δράστης της δολοφονίας στη Λάρισα 1