Πολιτική

Ξεσπά ο Λαφαζάνης για ΟΛΠ: “Μέγα σκάνδαλο με ποινικές ευθύνες”

Για «μέγα σκάνδαλο με ποινικές ευθύνες» και για «φωτογραφικές συμφωνίες παρασκηνίου» κάνει λόγο ο επικεφαλής της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, με αφορμή την ολοκλήρωση της παραχώρησης του ΟΛΠ.

Στη δήλωσή του το κορυφαίο στέλεχος της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, τονίζει και τα εξής, μεταξύ άλλων: «Μαύρη Παρασκευή και αποφράδα μέρα η σημερινή για την Ελλάδα, με την άθλια κυβέρνηση ενός παραδομένου πρωθυπουργού να εκχωρεί το πανάρχαιο στρατηγικό λιμάνι της χώρας σε ξένα αδηφάγα συμφέροντα. Αποτελεί τραγωδία για την Ελλάδα, ότι έχει ένα πρωθυπουργό ο οποίος, ξοφλώντας γραμμάτια, ξεπουλά, με προκατασκευασμένες διαδικασίες και φωτογραφικές συμφωνίες παρασκηνίου, το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, το λιμάνι του Πειραιά, και μάλιστα έναντι πινακίου φακής».

Ο κ. Λαφαζάνης εκτιμά πως «η υπογραφή Τσίπρα στην εκχώρηση σε ξένα συμφέροντα του λιμανιού του Πειραιά, αποτελεί μέγα σκάνδαλο, του οποίου θα αποκαλυφθούν στη συνέχεια σε όλο το μεγαλείο τους και σε όλες τις εκφάνσεις τους οι πραγματικές διαστάσεις του».

Υπογραμμίζει επίσης πως «δεν υπάρχει προηγούμενο χώρας, ακόμα και της χειρότερης αποικίας, που να έχει πουλήσει το μεγαλύτερο λιμάνι της, σε ξένα κρατικά συμφέροντα. Αυτή η αποικία, διότι αποικία έχει καταντήσει η χώρα μας, είναι απόρροια μνημονιακών υποδουλωμένων κυβερνήσεων».

Τέλος, προειδοποιεί δε ότι «είναι βέβαιο ότι αν ολοκληρωθεί η χαριστική μεταβίβαση του λιμανιού του Πειραιά, θα έρθει γρήγορα η ώρα που αρκετοί θα καθίσουν στο σκαμνί του κατηγορουμένου».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σφοδρή κριτική του ΠΑΣΟΚ κατά της κυβέρνησης για τις πυρκαγιές – «Καμία πρόληψη, μόνο καταστροφές»
Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση άσκησε το ΠΑΣΟΚ παρουσιάζοντας τη «Μαύρη Βίβλο» για το περιβάλλον και την πολιτική προστασία, κάνοντας λόγο για διαρκές αδιέξοδο στη διαχείριση των φυσικών καταστροφών
ΠΑΣΟΚ 2
Ο Αλέξης Τσίπρας περνά στην επίθεση – Τα λάθη της κυβέρνησης στην οικονομία θα αναδείξει στην ομιλία του στο Βελλίδειο
Στο Βελλίδειο αναμένεται να βρεθούν πολλά στελέχη της ευρύτερης αριστεράς, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και άνθρωποι οι οποίοι επιδιώκουν να βρεθούν κοντά στο κόμμα που αναμένεται να φτιάξει
Ο Αλέξης Τσίπρας 6
Κυβέρνηση για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου: Καμία όχληση απο την ευρωπαϊκή εισαγγελία – Να ξεκαθαρίσει την θέση της η Λευκωσία
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε και για τις αναρτήσεις Τσίπρα αλλά και το πόρισμα του Γενικού Χημείο του Κράτους για τα Τέμπη
Φωτογραφία αρχείου 
(EUROKINISSI
3
Ο Άδωνις Γεωργιάδης ακύρωσε την επίσκεψή του στο νοσοκομείο Δράμας: «Δεν πηγαίνω ούτε να τσακώνομαι ούτε να με απειλούν ότι θα με πυροβολήσουν»
Στην καταγγελία του αναφέρει ότι ο πρόεδρος των εργαζομένων στο νοσοκομείο Δράμας «προσκείμενος στο ΚΚΕ ξεκίνησε δημόσιο αγώνα για να με προπηλακίσουν εκεί κατά την άφιξη μου»
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 51
Ανδρουλάκης: «Οι μέρες ασυδοσίας της ΝΔ τελείωσαν, η πολιτική πρέπει να ξανασυστηθεί με την ηθική»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης, στην εκδήλωση για τον εορτασμό της 51ης επετείου από την Ιδρυτική Διακήρυξη του ΠΑΣΟΚ, αναφέρθηκε στην ιστορία της παράταξης ενώ κατέθεσε και συγκεκριμένες προτάσεις για το δημογραφικό
Ο Νίκος Ανδρουλάκης