Πολιτική

Ξεσπά ο Λαφαζάνης για ΟΛΠ: “Μέγα σκάνδαλο με ποινικές ευθύνες”

Για «μέγα σκάνδαλο με ποινικές ευθύνες» και για «φωτογραφικές συμφωνίες παρασκηνίου» κάνει λόγο ο επικεφαλής της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, με αφορμή την ολοκλήρωση της παραχώρησης του ΟΛΠ.

Στη δήλωσή του το κορυφαίο στέλεχος της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, τονίζει και τα εξής, μεταξύ άλλων: «Μαύρη Παρασκευή και αποφράδα μέρα η σημερινή για την Ελλάδα, με την άθλια κυβέρνηση ενός παραδομένου πρωθυπουργού να εκχωρεί το πανάρχαιο στρατηγικό λιμάνι της χώρας σε ξένα αδηφάγα συμφέροντα. Αποτελεί τραγωδία για την Ελλάδα, ότι έχει ένα πρωθυπουργό ο οποίος, ξοφλώντας γραμμάτια, ξεπουλά, με προκατασκευασμένες διαδικασίες και φωτογραφικές συμφωνίες παρασκηνίου, το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, το λιμάνι του Πειραιά, και μάλιστα έναντι πινακίου φακής».

Ο κ. Λαφαζάνης εκτιμά πως «η υπογραφή Τσίπρα στην εκχώρηση σε ξένα συμφέροντα του λιμανιού του Πειραιά, αποτελεί μέγα σκάνδαλο, του οποίου θα αποκαλυφθούν στη συνέχεια σε όλο το μεγαλείο τους και σε όλες τις εκφάνσεις τους οι πραγματικές διαστάσεις του».

Υπογραμμίζει επίσης πως «δεν υπάρχει προηγούμενο χώρας, ακόμα και της χειρότερης αποικίας, που να έχει πουλήσει το μεγαλύτερο λιμάνι της, σε ξένα κρατικά συμφέροντα. Αυτή η αποικία, διότι αποικία έχει καταντήσει η χώρα μας, είναι απόρροια μνημονιακών υποδουλωμένων κυβερνήσεων».

Τέλος, προειδοποιεί δε ότι «είναι βέβαιο ότι αν ολοκληρωθεί η χαριστική μεταβίβαση του λιμανιού του Πειραιά, θα έρθει γρήγορα η ώρα που αρκετοί θα καθίσουν στο σκαμνί του κατηγορουμένου».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το κλείσιμο 204 καταστημάτων των ΕΛΤΑ έφερε και γαλάζιες αντιδράσεις – Η διαβεβαίωση για κατ’ οίκον εξυπηρέτηση
Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, ο ετήσιος τζίρος των Ελληνικών Ταχυδρομείων είναι 15 εκατ. ευρώ, κι ενώ το ετήσιο κόστος λειτουργίας είναι πολλαπλάσιο και αγγίζει τα 90 εκατ. ευρώ
ΕΛΤΑ 19
Στην Αθήνα σήμερα η νέα πρέσβης των ΗΠΑ Κίμπερλι Γκίλφοϊλ - Η πρώτη της επίσημη υποχρέωση και το πάρτι προς τιμήν της
Η πρώτη επίσημη υποχρέωση Κίμπερλι Γκίλφοϊλ είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη όταν θα υποβάλει τα διαπιστευτήριά της στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Τασούλα, σε τελετή στο Προεδρικό Μέγαρο
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ 16
Δόμνα Μιχαηλίδου και Χάρης Δούκας στα «κάγκελα» για τα πατίνια στην Αθήνα: «Η πόλη ανήκει σε όλους» – «Είναι θέμα υπουργείου»
Η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας καλεί τον Δήμο Αθηναίων να προχωρήσει άμεσα σε ρύθμιση με στόχο την προστασία πεζών και ΑμεΑ
Δόμνα Μιχαηλίδου και Χάρης Δούκας 11
«Η Ελλάδα θα συνεχίσει να είναι αρωγός της Μονής Σινά» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην τελετή ενθρόνισης του νέου Αρχιεπισκόπου
«Η Ελληνική Κυβέρνηση θα στέκεται πάντα δίπλα στο Ιερό Μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης, θα το στηρίζει, έτσι ώστε να διαφυλάξει στην αιωνιότητα αυτό το ιδιαίτερο και ξεχωριστό καθεστώς το οποίο μας κληροδοτήθηκε από τους προγόνους μας»
«Η Ελλάδα θα συνεχίσει να είναι αρωγός της Μονής Σινά» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην τελετή ενθρόνισης του νέου Αρχιεπισκόπου