Ελλάδα

Τι καιρό θα κάνει το Πάσχα

Μία πρώτη εκτίμηση για τον καιρό του Πάσχα έκανε στο NewsIt ο μετεωρολόγος, Τάσος Αρνιακός, μακριά από ακραίες προβλέψεις.

Μιλώντας στο NewsIt ο Τάσος Αρνιακός δήλωσε πως η παράλογη αυτή ζέστη για την εποχή θα συνεχιστεί μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Όπως αναφέρει από τις 20 Απριλίου και μετά θα υπάρξει μία μικρή αλλαγή του καιρού με ανοιξιάτικες βροχές και νεφώσεις.

Σημειώνει ωστόσο πως δεν θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές και εξάρσεις του καιρού και τα φαινόμενα κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα θα είναι φυσιολογικά για την εποχή.

Η Μεγάλη Εβδομάδα θα ανοίξει με θερμοκρασίες γύρω στους 18-20 βαθμούς Κελσίου, ήλιοφανεια, ενισχυμένα μποφόρ στα πελάγη καθώς και ανοιξιάτικες συννεφιές και μπόρες . Αν και, όπως τονίζει ο κ.Αρνιακός, είναι νωρίς για να έχουμε μια καθαρή εικόνα για τον καιρό της Κυριακής του Πάσχα, το σούβλισμα του οβελία θα γινει πιθανότατα με ανοιξιάτικο καιρό με δεδομένες πάντα τις μικρές αστάθειες που μπορεί να κρύβει η άνοιξη.

Σημειώνει μάλιστα σχετικά με διάφορες προβλέψεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, πως μία σοβαρή και αξιοπρεπής πρόγνωση καιρού πρέπει να έχει τοπικούς και χρονικούς προσδιορισμούς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών καταδικάζει «απερίφραστα» το περιστατικό βίας στη Νομική Σχολή με την εισβολή κουκουλοφόρων
«Φαινόμενα βίας είναι απολύτως καταδικαστέα, τόσο από το δικηγορικό σώμα, όσο και από κάθε πολίτη στο πλαίσιο μίας ευνομούμενης δημοκρατικής πολιτείας»
Ο φοιτητής που τραυματίστηκε στην επίθεση κουκουλοφόρων στη Νομική
«Είχα κατέβει στο υπόγειο αλλά δεν είχα κλειδιά» λέει ο αδερφός του 43χρονου Σπύρου Σέββου που βρέθηκε νεκρός στην αποθήκη του σπιτιού του στο Κερατσίνι
Ο 43χρονος «δεν είχε κανένα δάνειο στο όνομά του» τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας - «Ακόμα ψάχνουμε τι τον οδήγησε στην αυτοκτονία»
Ο 43χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος στο υπόγειο του σπιτιού του στο Κερατσίνι 5
Νέα δεδομένα για τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου - Ισχαιμικό επεισόδιο «δείχνουν» οι ιστολογικές εξετάσεις του 39χρονου
Οι ιστολογικές εξετάσεις εστιάζονται στο συμπέρασμα ισχαιμικού επεισοδίου, δηλαδή να πέθανε ο 39χρονος από κάποιο πρόβλημα στην καρδιά, λόγω εξάντλησης και υποθερμίας
Ο Βασίλης Καλογήρου και το σημείο όπου βρέθηκε η σορός του 2