Κόσμος

Βρυξέλλες: Μειώθηκε κατά μία βαθμίδα το επίπεδο συναγερμού στο Βέλγιο

Το Βέλγιο μείωσε το επίπεδο συναγερμού στη χώρα από το τέσσερα, το υψηλότερο της κλίμακας, στο τρία, δύο ημέρες μετά τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες οι οποίες στοίχισαν τη ζωή σε 31 ανθρώπους, όπως ανακοίνωσε το βελγικό κέντρο αντιμετώπισης κρίσης σήμερα.

Δεν δόθηκαν διευκρινίσεις από το κέντρο, στο οποίο συμμετέχουν οι συναρμόδιοι υπουργοί, ανώτατα στελέχη της αστυνομίας και της δικαιοσύνης, για τις μεταβολές που θα σημάνει η απόφαση αυτή στα μέτρα ασφαλείας που έχουν επιβληθεί στο Βέλγιο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Reuters: Η κυβέρνηση Τραμπ διέλυσε ομάδα εργασίας που είχε συσταθεί για να ασκήσει πιέσεις στη Ρωσία
Τα περισσότερα μέλη του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου, συμπεριλαμβανομένης ολόκληρης της ομάδας που ασχολείται με τον πόλεμο στην Ουκρανία, απολύθηκαν
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ