Ελλάδα

Προσφυγόπουλα στο Ελληνικό δίνουν… μάχη για λίγα τρόφιμα ελλείψει συντονιστών! – ΒΙΝΤΕΟ

Οι ανάγκες των προσφύγων που έχουν βρει προσωρινό καταφύγιο στο Ελληνικό είναι μεγάλες και καθημερινά εκατοντάδες πολίτες προσφέρουν ό,τι μπορούν. Η έλλειψη, όμως, ενός συντονιστικού οργάνου προκαλεί το αναπόφευκτο. Παιδάκια να πέφτουν πάνω σε σακούλες με τρόφιμα, στην προσπάθειά τους να πάρουν στα χέρια τους όσα περισσότερα μπορούν και να καλύψουν τις ανάγκες των οικογενειών τους.

Αυτές οι αντιδράσεις τρομάζουν κάποιους, όπως φαίνεται και στο βίντεο της εκπομπής LiveNews με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο “Ε”. 

Ένας πολίτης επισκέφτηκε τον καταυλισμό στο Ελληνικό, άνοιξε το πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του, όπου είχε τις σακούλες με τα τρόφιμα και τα παιδάκια έδωσαν… μάχη για λίγα τρόφιμα. Ο οδηγός επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο κι έφυγε άρον άρον, με το πορτ μπαγκάζ ανοιχτό. 

Όλο αυτό θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί εάν το κράτος είχε στείλει στο σημείο δυο τρεις ανθρώπους, προκειμένου να συντονίσουν την κατάσταση!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη 19χρονος για revenge porn σε βάρος ανήλικης – Την απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει και θα δημοσιεύσει προσωπικά της βίντεο
Η 17χρονη κατέθεσε μήνυση σε βάρος του 19χρονου ο οποίος την απειλούσε ότι θα μοιραστεί με φίλους της και την οικογένειά της βίντεο σεξουαλικής τους συνεύρεσης
iStock 6
Γυναίκα έκανε τελετές και μάγια για να κρατήσει τον πρώην σύζυγό της – «Έδωσε 350 ευρώ για να τον κάνει σκλάβο της»
«Η πρώην σύζυγός σου διαβάζει ξόρκια και μάγια για σένα και σε ένα μήλο τοποθετεί καρφίτσες» έγραψε άγνωστη γυναίκα στον άνδρα που καταγγέλλει την πρώην γυναίκα του για μάγια
Βουντού