Ελλάδα

Το ΝΑΤΟ μπαίνει στο Αιγαίο! Δήλωσε έτοιμο για περιπολίες!

Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο να υποστηρίξει και να συμμετάσχει σε μία ναυτική επιχείρηση παρακολούθησης στο Αιγαίο για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης, ανακοίνωσε ο υπουργός Αμυνας των ΗΠΑ Αστον Κάρτερ, μετά την ολοκλήρωση της συνόδου των υπουργών Αμυνας του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.

“Το ΝΑΤΟ και όλες οι πλευρές που συμμετείχαν στις συνομιλίες σήμερα το πρωί εξέφρασαν τη βούληση του ΝΑΤΟ να υποστηρίξει και να συμμετάσχει στην επιχείρηση αυτή”, δήλωσε ο αμερικανός υπουργός Αμυνας.

Από την πλευρά της, η υπουργός Αμυνας της Γερμανίας Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν δήλωσε ότι το ΝΑΤΟ συμφώνησε για τη ναυτική επιχείρηση στο Αιγαίο για την παρακολούθηση των προσφυγικών ροών και την αντιμετώπιση των διακινητών και πρόσθεσε ότι η νατοϊκή επιχείρηση πρέπει να αρχίσει το συντομότερο δυνατόν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χειροπέδες σε 25χρονο στο Χαλάνδρι για παιδική πορνογραφία - Απειλούσε ανήλικες για να του δώσουν γυμνές φωτογραφίες και βίντεο
Απειλούσε τα θύματά του και απαιτούσε να του στείλουν και άλλες φωτογραφίες, απειλώντας τα ότι θα δημοσίευε τις φωτογραφίες τους ή θα τις προωθούσε σε άλλα άτομα
Τα ευρήματα στο σπίτι του 25χρονου 3
«Με νάρκωσε και με έκλεψε» λέει ο 42χρονος για την οικιακή βοηθό στη Γλυφάδα - «Δεν έχω καμία σχέση» απαντά η ίδια
«Όταν ξύπνησα πήγα στους γείτονές μου και ζήτησα βοήθεια, τους ζήτησα να καλέσουν την αστυνομία, ήμουν χάλια, δεν έχω πάρει ποτέ ναρκωτικά. Τότε κατάλαβα ότι μου λείπουν χρήματα και κινητά»
Η οικιακή βοηθός στη Γλυφάδα 6
Το μήνυμα της νέας προέδρου του Αρείου Πάγου: Οι υπερδικαστές», η απονομή της δικαιοσύνης και οι αιχμές για την υπόθεση των Τεμπών
"Οι δικαστές πρέπει να απαντούν θεσμικά, ήτοι κατά την άσκηση του δικαιοδοτικού τους έργου, πιστοί στο Σύνταγμα και τους νόμους, οφείλουν να δικάζουν ψύχραιμα, με βάση τη δικογραφία που έχουν στα χέρια τους"
Άρειος Πάγος 5
Η ΕΛ.ΑΣ. επικοινώνησε με την οικογένεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τα απειλητικά μηνύματα που δέχτηκε η Μαράια
Η Μαράια γνωστοποίησε ότι δέχτηκε ένα απειλητικό μήνυμα από Τούρκο οπαδό το οποίο έγραφε: «Θα σκοτώσουμε όλη σου την οικογένεια. Θα φοβάσαι όπου κι αν πας».
Η Μαράια Αντετοκούνμπο κατά την άφιξη της Εθνικής 13