Ελλάδα

Σχιστό: Ξεκίνησαν οι συγκεντρώσεις – Συναγερμός από τον φόβο επεισοδίων

Με τη Χρυσή Αυγή να στηρίζει τη συγκέντρωση της “Επιτροπής Κατοίκων Πειραιά” από τη μια και από την άλλη τα μέλη του ΚΕΡΦΑ η περιοχή του Σχιστού μυρίζει... μπαρούτι.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στο Σχιστό προκαλεί αντιδράσεις σε ορισμένους κύκλους και την ίδια ώρα το ΚΕΡΦΑ κάνει λόγο για οργανωμένη αντίδραση από τη Χρυσή Αυγή που “φόρεσε την προβιά των επιτροπών κατοίκων”.

Κάπως έτσι απ’ τη μια οργανώνεται συγκέντρωση ενάντια στη δημιουργία του Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγω και απ’ την άλλη μια αντιφασιστική συγκέντρωση.

Με μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων, αλλά και κατοίκους στην άλλη πλευρά να έχουν ήδη λάβει θέσεις στην περιοχή η κατάσταση είναι ήδη τεταμένη, ενώ δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν λάβει τις δικές τους θέσεις στη… μέση από τα ξημερώματα.

Στην περιοχή βρέθηκαν από νωρίς το πρωί τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής οι Η. Κασιδιάρης, Κ. Μπαρμπαρούσης και Ι. Λαγός.

Την ώρα που αρχικά προγραμματίστηκαν οι δυο συγκεντρώσεις στην Περιφέρεια Πειραιά θα συμμετέχουν σε σύσκεψη για τον συντονισμό δράσεων και έργουοι δήμαρχοι Πειραιά Γιάννης Μώραλης, Κερατσινίου-Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος, Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης, Νίκαιας-Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης και Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νοσοκομείο Αλεξάνδρα: Σε εξέλιξη 160 κλινικές μελέτες για σοβαρά και σπάνια νοσήματα
Ο Θάνος Δημόπουλος, Καθηγητής Θεραπευτικής – Ογκολογίας – Αιματολογίας, Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ, Διευθυντής Θεραπευτικής Κλινικής, Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», τ. Πρύτανης ΕΚΠΑ, γράφει για την αξία των κλινικών μελετών και τι σημαίνουν για τους ασθενείς
Θάνος Δημόπουλος
Δημήτρης Αθανασίου για κλινικές έρευνες: Οι ασθενείς με σπάνιες ασθένειες κερδίζουν χρόνο ζωής
Για την σημασία των κλινικών μελετών για τους πάσχοντες από σπάνια νοσήματα μιλάει σε συνέντευξή του στο αφιέρωμά μας ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Σπανίων Ασθενών Ελλάδος και μέλος της Ομάδας Εργασίας Ασθενών του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA)
Δημήτρης Αθανασίου
Στέλιος Ορφανός: Η συμμετοχή των ασθενών στις κλινικές μελέτες αποτελεί «προνόμιο»
Ο Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Δεοντολογίας για τις κλινικές μελέτες, Στέλιος Ορφανός, απαντά στις ερωτήσεις του iatropedia.gr, για τις μεγάλες αλλαγές που έρχονται στην Ελλάδα στις κλινικές μελέτες.
Hisplanic Female Bioengineer Looking at DNA Samples Under a Microscope in a Modern Applied Science Laboratory. Portrait of a Young Lab Engineer in White Coat Inventing New Medical Drugs