Ελλάδα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό

Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα πραγματοποιηθεί στην έξοδο της Αττικής Οδού 8, με κατεύθυνση προς Πειραιά, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης γέφυρας.
 

Σύμφωνα με ενημέρωση της αστυνομίας, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου έως τις 6 τα ξημερώματα Κυριακής και την Δευτέρα κατά τις ώρες 01:00΄ έως 05:00΄.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής: κόμβος Αθηνών – Λαμίας (κόμβος 8) – δεξιά Ν.Ε.Ο.Α.Λ. – Α/Κ Τατοϊου – αναστροφή προς Πειραιά.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Η 56χρονη ήταν ατίθαση, τα παιδιά μου έτρεμαν από την έκρηξη» λέει θεία της δασκάλας γιόγκα που ανατίναζε οχήματα
«Είχε κλειστεί δύο φορές στο Δρομοκαΐτειο, υπήρχε ιατρική φροντίδα, της έδινε λεφτά ο πατέρας της και τα έτρωγε» λέει η θεία της 56χρονης που εκδικούνταν φίλους και συγγενείς
Η 56χρονη δασκάλα γιόγκα
Τι κατέθεσε ο πατέρας του 27χρονου που δολοφονήθηκε στη Νέα Πέραμο: «Είχαμε κόντρες με τον γιο μου, η σύντροφός του μπορεί να γνωρίζει»
Ο πατέρας που κατέθετε επί 3μιση ώρες δεν έκανε λόγο για τεταμένες σχέσεις, ενώ μίλησε και για την μήνυση που υπέβαλλε κατά του γιου του που στη συνέχεια απέσυρε
ο 27χρονος