Ελλάδα

Απεργία: Πως θα κινηθούν την Πέμπτη τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Στην 24ωρη πανελλαδική απεργία της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου θα συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αντιδρώντας στο σχέδιο της κυβέρνησης για το Ασφαλιστικό. Δείτε πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ.

Ακινητοποιημένα θα είναι τα τρένα, ο προαστιακός σιδηρόδρομος, τα τρόλεϊ, ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και τα ταξί. Το μετρό θα λειτουργεί από τις 10 π.μ έως και τις 4 μ.μ., ενώ τα λεωφορεία και το τραμ θα κινηθούν από τις 9.π.μ. έως και τις 9 μ.μ.

Τις ώρες λειτουργίας του μετρό δε θα πραγματοποιούνται δρομολόγια στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας προς αεροδρόμιο και αντίστροφα.

Σε απεργία διάρκειας προχωρούν από την Πέμπτη (04.02.2016) οι ιδιοκτήτες των περίπου 32.000 φορτηγών και βυτιοφόρων Δημοσίας Χρήσεως.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ξεκίνησε η λειτουργία του νέου ΤΕΠ στο νοσοκομείο Αττικόν - «Ιστορική μέρα για το ΕΣΥ» δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης
Στις 15 Οκτωβρίου, το νέο ΤΕΠ του νοσοκομείου εγκαινιάστηκε σε επίσημη τελετή, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, μαζί με τα εγκαίνια του νέου Ογκολογικού Κέντρου
 (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
Η Μυρσίνη Λοΐζου κατά του Ανδρέα Δρυμιώτη και της «Καθημερινής»: «Δεν έχω διατυπώσει ποτέ τέτοιο κείμενο»
«Θα παρακαλούσα την Καθημερινή, αν θέλει να σώσει την αξιοπιστία της, να αποβάλει από τις τάξεις της αυτούς που παριστάνουν τους δημοσιογράφους καθισμένοι σε μια οθόνη, ψαρεύοντας σαβούρες»
Η Μυρσίνη Λοΐζου 20