Πολιτική

“Ανοιχτό” να μεταβεί στο Φόρουμ του Νταβός ο Αλέξης Τσίπρας!

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο συμμετοχής του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο Oικονομικό Φόρουμ του Νταβός, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές. Το Φόρουμ θα γίνει μεταξύ 21-24 Ιανουαρίου.

Η συμμετοχή του πρωθυπουργού θα εξαρτηθεί από τις υποχρεώσεις που θα έχει εντός της χώρας το διάστημα εκείνο, που σύμφωνα με τις ίδιες πηγές θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Ωστόσο η συμμετοχή του κ. Τσίπρα εξετάζεται σοβαρά.

Υπό αυτό το πρίσμα το ενδεχόμενο συμμετοχής του πρωθυπουργού στο Φόρουμ του Νταβός δεν έχει οριστικοποιηθεί, σημείωναν οι ίδιες πηγές.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πιερρακάκης για Ταμείο Ανάκαμψης: Η επίδρασή του θα διαρκέσει πολύ πέρα από τη λήξη του – Έρχονται νέα μέτρα για το Στεγαστικό
«Η διαβούλευση αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της αναδιάρθρωσης των ΕΛΤΑ. Όπως συμβαίνει πλέον σε όλη την Ευρώπη, ο ρόλος του ταχυδρόμου ενισχύεται ως παρόχου ολοκληρωμένων υπηρεσιών από πόρτα σε πόρτα»
Κυριάκος Πιερρακάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχθηκε την Κάγια Κάλας στο Μέγαρο Μαξίμου – Η ΕΕ επιδιώκει να ενισχύσει τον στρατηγικό της ρόλο απέναντι στις περιφερειακές κρίσεις
Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας και η Ύπατη Εκπρόσωπος της ΕΕ για Θέματα Εξωτερικής Πολιτικής συζήτησαν για τον πόλεμο στην Ουκρανία, την κατάσταση στη Γάζα, τη σταθερότητα στη Μεσόγειο και το μέλλον των Δυτικών Βαλκανίων
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Κάγια Κάλλας