Ελλάδα

Ελληνικό υπερόπλο στα συρτάρια; Η ιστορία 5 επιστημόνων και ενός ραντάρ

Τον Αύγουστο του 2011, το Onalert.gr δημοσίευσε ένα ρεπορτάζ με τίτλο "Υπερόπλο" σχεδιασμένο από Έλληνες,μένει στα συρτάρια,λόγω συμφερόντων! Αφορούσε σ΄ ένα σύστημα “παθητικών” ραντάρ κατασκευασμένο από Έλληνες επιστήμονες. Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει και τίποτα δεν φαίνεται να έχει κουνηθεί!
 

Συνήθως τέτοια θέματα αντιμετωπίζονται με μια δόση καχυποψίας. Όχι άδικα ,αφού πολλές φορές έχουν “αποκαλυφθεί” ανάλογες ιστορίες περί “υπερόπλων” που “κατασκευάστηκαν” από ελληνικά μυαλά και χέρια. Τελικά κατέληξαν σε φιάσκο και οι “κατασκευαστές” αποδείχτηκαν γραφικοί στην καλύτερη περίπτωση και απατεώνες στη χειρότερη.

Στην προκειμένη περίπτωση όμως τα γεγονότα δείχνουν ότι πρόκειται για εξαιρετικά σοβαρή προσπάθεια η οποία είχε πείσει δύο Υπουργούς Εθνικής Άμυνας και τρεις Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ. Όλοι τους είχαν χαρακτηρίσει το πρόγραμμα άκρως απόρρητο.

Διαβάστε την ενδιαφέρουσα ιστορία στο Onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα στελέχη του ιού της γρίπης που αναμένεται να επικρατήσουν μέχρι το 2027 - Οι συστάσεις του ΠΟΥ για τα εμβόλια
Οι νέες διεθνείς κατευθύνσεις για τη σύνθεση των εμβολίων της γρίπης, η εμφάνιση νέων παραλλαγών του ιού και η παγκόσμια ετοιμότητα απέναντι σε πανδημική απειλή
Εμβόλιο γρίπης
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που εξαπατούσε πολίτες στο Ζεφύρι - Έπιασαν στα πράσα 6 άτομα στο «τηλεφωνικό κέντρο»
Στελέχη της αστυνομίας έκαναν έφοδο σε τρία σπίτια της περιοχής και σε ένα από αυτά εντόπισαν το τηλεφωνικό κέντρο, όπου βρέθηκαν έξι άτομα την ώρα που πραγματοποιούσαν τις τηλεφωνικές απάτες
Όσα βρήκε η αστυνομία στο παράνομο τηλεφωνικό κέντρο