Πολιτική

Το newsit.gr πέρασε μία ημέρα με τον Βασίλη Λεβέντη – Φωτογραφίες

Το newsit.gr πέρασε μία ημέρα δίπλα στον Βασίλη Λεβέντη. Ο μαραθώνιος ξεκινάει στις 7 το πρωί...

Ξύπνησε στις 7 το πρωί και ετοιμάστηκε για την εκπομπή του Γιώργου Παπαδακη στον ΑΝΤ1. Στις 8 παρά 15 αναχώρησε από το σπίτι του στη Βάρη και κατευθύνθηκε προς τα Σπάτα, όπου εδρεύει ο τηλεοπτικός σταθμός. Εκεί συνομίλησε με τον Γιώργο Παπαδακη και χαρακτήρισε… γκαντέμη τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς τα γραφεία του κόμματός του, στο Μεταξουργείο. Εκεί βρίσκονταν η σύζυγός του και οι στενοί του συνεργάτες.

Αφού συζήτησε για λίγη ώρα με τη σύζυγό του, ήπιε τον πρωινό του καφέ και συνομίλησε με πολίτες που τον επισκέφθηκαν στο γραφείο.

“Καθημερινό φαινόμενο” όπως μας λένε συνεργάτες του. “Ο πρόεδρος ειναι ίδιος με την ημέρα που μπήκαμε στη Βουλη. Ψύχραιμος, χαμογελαστός, σταθερός στις θέσεις του και με καθημερινό χιούμορ. Ένας απλός άνθρωπος”, προσθέτουν οι συνεργάτες του.

Αφού είδε τους πολίτες και διάβασε την επικαιρότητα από τις εφημερίδες, πραγματοποίησε μίνι σύσκεψη με συνεργάτες του στο γραφείο του. Στις 14:00 μετέβη στη Βουλή συνοδευόμενος μαζί με τη σύζυγό του.

Πραγματοποίησε σύσκεψη με την κοινοβουλευτική του ομάδα και συζήτησαν για την κοινή τους απόφαση να μην δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στη νεοσύστατη κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα. 

Οι λόγοι όπως μας λένε οι συνεργάτες του Βασίλη Λεβέντη είναι απλοί. Πιστεύει ότι “αυτή η κυβέρνηση συνίσταται  από ετερώνυμα που δεν μπορούν να συνυπάρξουν”, σημειώνουν και προσθέτουν: “Ακόμη πιο βασικό είναι ότι πρότεινε στον Τσίπρα να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης και του ζήτησε με προσωπική του επιστολή να δεχτεί τα εννέα σημεία της Ένωσης Κεντρώων με μεταρρυθμίσεις για τη χώρα”.

Όταν ολοκληρώθηκε η σύσκεψη με την κοινοβουλευτική ομάδα ο ακούραστος Βασίλης Λεβέντης παρέμεινε στο γραφείο του με τη σύζυγό του και ξεκίνησε να παρακολουθεί τος ομιλίες στη Βουλή ενώ κατά διαστήματα δεχόταν βουλευτές του κόμματος στο γραφείο του. 

Στος 9 το βράδυ εισήλθε στο κοινοβούλιο για να μιλήσει σχετικά με τη σημερινή διαδικασία στη Βουλή. Δεν μπλέχτηκε σε κανένα πηγαδάκι ούτε όπως μας λένε στενοί του συνεργάτες “έκατσε στο καφενείο και στο εντευκτηρίο”. 

Και η βραδιά είναι ακόμη πολύ μεγάλη για τον Βασίλη Λεβέντη και την κοινοβουλευτική του ομάδα. 

 

ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Μπρα ντε φερ» αγροτών και κυβέρνησης στην Αθήνα μετά το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: «Αγώνας δρόμου» για να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα πληρωμών
«Οι πραγματικοί δικαιούχοι θα λάβουν τις επιδοτήσεις τους. Η καθυστέρηση των πληρωμών οφείλεται αποκλειστικά στην υποχρέωση να γίνουν οι ενδεδειγμένοι έλεγχοι, όπως ζητά με δύο επιστολές της η Ευρωπαϊκή Ένωση»
EUROKINISSI
Κόντρα ΠΑΣΟΚ – Ιωακείμ Γρυσπολάκη για τα Βορίζια και την οπλοκατοχή στην Κρήτη: «Όταν το θράσος και η εχθροπάθεια δεν έχουν όρια»
«Ο διορισμένος από την Υπουργό Πολιτισμού Διευθυντής του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου, Ιωακείμ Γρυσπολάκης, έκανε μία αποκρουστική ανάρτηση», σημειώνει η Χαριλάου Τρικούπη
Περιστατικό με πυροβολισμούς και αποτέλεσμα νεκρούς και τραυματίες σημειώθηκε στα Βορίζια Ηρακλείου
Ο Γιώργος Γεραπετρίτης έριξε «καρφί» για τον Αντώνη Σαμαρά: Εχθροπραξία και μισαλλοδοξία στα εθνικά θέματα είναι καταστροφική
Η αναφορά του υπουργού Εξωτερικών στη Βουλή εκλήφθηκε από πολλούς, ως μια απάντηση με νόημα για όσα του καταλόγισε στην τηλεοπτική του συνέντευξη ο πρώην πρωθυπουργός
Ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης στη Βουλή 8
Νίκος Ανδρουλάκης: Δεν δέχομαι μια τραγωδία να γίνεται reality show και πεδίο στείρας κομματικής αντιπαράθεσης
«Δεν δέχομαι μια τραγωδία να γίνεται reality show, μία τραγωδία να γίνεται πεδίο στείρας κομματικής αντιπαράθεσης για να βγάλει την ουρά της έξω η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη»
Ο Νίκος Ανδρουλακης
9