Πολιτική

Εκλογές: Η Γεννηματά επιβεβαίωσε το… “φλερτ” με Παπανδρέου

Από την πρώτη στιγμή η Φώφη Γεννηματά είχε ανοίξει την πόρτα της επιστροφής του Γιώργου Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ. Και τώρα επιβεβαιώνει πως υπάρχει ανοιχτός... δίαυλος για συνεργασία στις επερχόμενες εκλογές.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, επιβεβαίωσε πως γίνονται συζητήσεις τόσο με τον Γιώργο Παπανδρέου όσο και με τη ΔΗΜΑΡ για τη συμπόρευση όλων των προοδευτικών κεντροαριστερών δυνάμεων.

Από εκεί και πέρα, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον πως «κάνει κουρελόχαρτο το Σύνταγμα για να μην προλάβει να φτάσει ο λογαριασμός των 14 δισ. ευρώ στο λαό και για να μην συνειδητοποιήσει τι έχει υπογράψει και πόσο έχει αποτύχει η διαπραγμάτευσή του».

«Ομολόγησε την αποτυχία του, την αδυναμία του να αντιμετωπίσει τα προβλήματα. Δραπετεύει… Όποτε χρειάζεται να δράσει επιλέγει την απόδραση», είπε και συμπλήρωσε: «έχει καταρρεύσει κτίριο, μέσα βρίσκονται εγκλωβισμένοι άνθρωποι, έχουν πάει δήμαρχος και δημοτικοί σύμβουλοι, βγάζουν τα πρώτα μπάζα, και όταν είναι να βγάλουν τους ανθρώπους ο δήμαρχος λέει “στοπ δεν ελέγχω απόλυτα το δημοτικό μου συμβούλιο”».

Σύμφωνα με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, οι πολιτικοί αρχηγοί που στηρίζουν τα μέτρα έπρεπε πρώτα να συζητήσουν την εξειδίκευσή τους, ένα οδικό χάρτη εφαρμογής τους και την αξιολόγηση από τους δανειστές, και μετά να συζητήσουν για το ενδεχόμενο εκλογών. «Η αυτοδυναμία είναι μια ακόμη αυταπάτη, μόνο μαζί μπορούμε, κανένας μόνος του δεν μπορεί να αναλάβει το βάρος της κρίσης», σημείωσε.

Εξέφρασε δε την ελπίδα πως το ΠΑΣΟΚ θα ανακάμψει. «Χιλιάδες άνθρωποι που μας είχαν γυρίσει την πλάτη τώρα γυρίζουν την πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ», είπε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Μπρα ντε φερ» αγροτών και κυβέρνησης στην Αθήνα μετά το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: «Αγώνας δρόμου» για να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα πληρωμών
«Οι πραγματικοί δικαιούχοι θα λάβουν τις επιδοτήσεις τους. Η καθυστέρηση των πληρωμών οφείλεται αποκλειστικά στην υποχρέωση να γίνουν οι ενδεδειγμένοι έλεγχοι, όπως ζητά με δύο επιστολές της η Ευρωπαϊκή Ένωση»
EUROKINISSI
Δημοσκόπηση Interview: Οι 4 χαμένες περιφέρειες της ΝΔ, 6 στους 10 δεν προτιμούν τα ΕΛΤΑ – Πώς βλέπουν την επιστροφή Τσίπρα
Σύμφωνα μάλιστα με τα ευρήματα της δημοσκόπης το «πρασίνισμα» του χάρτη στις συγκεκριμένες περιφέρειες προκύπτει κυρίως λόγω της μείωσης της δύναμης της ΝΔ και όχι λόγω της αύξησης των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ
Κάλπη 287
Σόου της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τη βοήθεια της ΑΙ: Έγινε πυροσβέστης, αγρότισσα και αρχαία Ελληνίδα
Την ώρα που η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας παρουσίασε τους άξονες του προγράμματος σε διάφορους τομείς ακριβώς πίσω της μέσα από ένα τεράστιο video wall εμφανίζονταν η ίδια ντυμένη ανάλογα με τον τομέα που αναφερόνταν
Παρουσίαση προγράμματος της Πλεύσης Ελευθερίας
54
Κόντρα ΠΑΣΟΚ – Ιωακείμ Γρυσπολάκη για τα Βορίζια και την οπλοκατοχή στην Κρήτη: «Όταν το θράσος και η εχθροπάθεια δεν έχουν όρια»
«Ο διορισμένος από την Υπουργό Πολιτισμού Διευθυντής του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου, Ιωακείμ Γρυσπολάκης, έκανε μία αποκρουστική ανάρτηση», σημειώνει η Χαριλάου Τρικούπη
Περιστατικό με πυροβολισμούς και αποτέλεσμα νεκρούς και τραυματίες σημειώθηκε στα Βορίζια Ηρακλείου
Ο Γιώργος Γεραπετρίτης έριξε «καρφί» για τον Αντώνη Σαμαρά: Εχθροπραξία και μισαλλοδοξία στα εθνικά θέματα είναι καταστροφική
Η αναφορά του υπουργού Εξωτερικών στη Βουλή εκλήφθηκε από πολλούς, ως μια απάντηση με νόημα για όσα του καταλόγισε στην τηλεοπτική του συνέντευξη ο πρώην πρωθυπουργός
Ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης στη Βουλή 8
Νίκος Ανδρουλάκης: Δεν δέχομαι μια τραγωδία να γίνεται reality show και πεδίο στείρας κομματικής αντιπαράθεσης
«Δεν δέχομαι μια τραγωδία να γίνεται reality show, μία τραγωδία να γίνεται πεδίο στείρας κομματικής αντιπαράθεσης για να βγάλει την ουρά της έξω η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη»
Ο Νίκος Ανδρουλακης
11